Često postavljana pitanja

separator-top
Šta je NLP?

Pogledajte naredni video kako biste saznali nešto zanimljivo o NLP-u i na koji način se ova metodologija može primeniti u svakodnevnom životu.


Ukoliko želite da saznate više informacija o tome šta je NLP i kako je nastala ova metodologija posetite stranicu “Šta je NLP?” na našem sajtu.

separator-top
Zbog čega je važno da prođem sertifikovani NLP trening?

NLP treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su sertifikovani od strane međunarodno priznatih instituta IANLP i IN-NLP. To znači da NLP treninzi u NLP Centru ispunjavaju standarde koji garantuju kvalitet sadržaja i načina izvođenja ovih programa. Više informacija o standardima ovih organizacija možete naći ovde.

IANLP IN-NLP

 

separator-top
Koliko traje edukacija?

Ukupno trajanje NLP Practitioner treninga je 18 dana tokom nekoliko meseci i sadrži 130 trening sati, 7 modula edukacije i jedan modul sertifikacije. Prvi modul traje dva dana a moduli 2 do 7 traju dva i po dana (najčešće petak poslepodne (18-21) i vikend). Trajanje modula koji se održavaju vikendom je od 9 do 17h.

separator-top
Da li mogu da nadoknadim neki modul ukoliko nisam u mogućnosti da učestvujem?

Jedan od uslova za dobijanje sertifikata je da ste učestvovali na svim modula. Ukoliko ste propustili neki modul, postoji mogućnost nadoknade sa narednom grupom polaznika.

separator-top
Ukoliko sam NLP trening (Practitioner, Master i Trener) završio u NLP Centru koliko treba da platim ukoliko želim da ga ponovim?

Svaki trening koje ste završili kod nas (Practioner, Master ili Trener) imate mogućnost da ponovite bez bilo kakve dodatne nadoknade. Nadoknada postoji samo za ponavljanje PPI asesmenta (za učesnike NLP Mastera) i PPL sesija (za učesnike NLP Trenerskog treninga).

separator-top
Ukoliko sam neki od NLP treninga završio u nekoj drugoj školi koliko treba da platim ukoliko želim da ga ponovim u NLP Centru?

Ukoliko ste neki od NLP treninga (Practioner, Master ili Trener) završili u nekoj drugoj školi imate mogućnost da u NLP Centru ponovite ili asistirate na istom treningu po povlašćenim cenama i to:

  • Ukoliko ste završili NLP trening (Practitioner, Master, Trener) u trajanju od 130h (18 dana) onda je investicija za obnavljanje treninga u NLP Centru 30% vrednosti treninga
  • Ukoliko ste završili NLP trening (Practitioner, Master, Trener) u trajanju kraćem od 130h (18 dana) onda je investicija za obnavljanje treninga u NLP Centru 50% vrednosti treninga