Predodređeni ste za velike stvari?
Preuzmite brošuru Preuzmite brošuru i saznajte sve o narednom NLP Practitioner treningu!
Pozovite nas: +381 (0)11 4123 410, +381 (0)60 029 00 21

Da li ste spremni da napravite iskorak?

Napredak je izvan
zone komfora!

Postavljate ciljeve koji su drugima preambiciozni, a samo vi ih se ne plašite? Želite da ubrzate svoj karijerni put? Težite ka promeni u životu i svesni ste da je to za vas najbolja opcija. Nova postignuća i vaši sledeći ciljevi koje želite da postignete nalaze se na dohvat ruke ali izvan zone komfora. Da li ste spremni da sada zakoračite u zonu uspeha? Ovo je vaš prvi korak.

SVI IMAMO ISTIH 24H

Da li stvarno
koristite svaki minut?

Različiti ljudi neće postići iste rezultate sa istim resursima. Znate da ste sigurni u svojoj zoni komfora – ali tu nema šansi za nove uspehe i nova postignuća. Trenutne rezultate uvek možete ponovo da dostignete. Zato morate pomeriti sopstvene limite, da biste pomerili granice uspeha! Vreme je jedini resurs koji svi imamo u istim količinama – na vama je da naučite kako da maksimalno iskoristite svaki minut.

Programirajte svoj naredni iskorak

Vreme je za
verziju 2.0!

Dokle god vaše dobro, ne postane bolje, a vaše bolje, vaše najbolje, niste završili svoj put uspeha. U NLP centru spoznaćete moć komunikacije i koliki ona uticaj može imati na sagovornika, naučićete kako da strateškim pristupom nekadašnje želje pretvorite u ciljeve, a ciljeve u konkretne akcije. Stvorićete navike koje će biti vaša karta za velika postignuća. Pa, da li ste spremni za novu, unapređenu verziju sebe?

Upoznajte se sa NLP treningom

Započnite svoje
NLP putovanje

Mnoge uspešne ličnosti koriste NLP tehnike kako bi postigle vanserijske rezultate kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Usudite se da bude među onima koji nose epitet najbolji.

Nakon NLP Practitioner treninga svakodnevno ćete primenjivati najuticajniji komunikacioni model na svetu, istrajaćete u svojim ciljevima i izazivaćete sebe ambicioznijim ciljevima. Usvojićete nova, željena ponašanja koja će biti vaš ključ uspeha!

Muškarac
Žena

Vaša bolja verzija

Ovo ste vi nakon
NLP treninga

Vi ste neko ko premašuje čak i sopstvena očekivanja, posao obavljate u predviđenom roku, a ka ciljevima idete snagom superheroja. Toliko ste vešti u komunikaciji, da vam je potrebno oko 1 minut kako biste se povezali sa sagovornikom. Često se srećete sa pitanjem: Kako ti to uopšte uspeva? Vi ste uzor i mentor kome je 24h postalo malo za sve ono što želi da ostvari. Donosite važne odluke koje će promeniti život vama i ljudima sa kojima ste povezani i radite stvari za koje niste ni znali da možete! Da li ste spremni da ovo postane stvarnost?

Vaša bolja verzija

Ovo ste vi nakon
NLP treninga

Zamislite sebe kako postavljate velike ciljeve i pravite planove za njihovo ostvarenje, konzistentni ste da istrajete u njima, rešeni da napravite veliku promenu. Prioritizujete stvari, imate vrhunski balans, stižete da održavate veze sa porodicom, prijateljima, kolegama jer odlično planirate svoje slobodno vreme. Motivisani ste da prihvatate izazove na poslu i sa lakoćom ih rešavate. Nezaustavljivi ste. Da li ste spremni da ovo postane stvarnost?