Emocije i Komunikacija – Radionica

NLP Radionica

Emocije i komunikacija

5. jun 2017. NLP Centar, Bulevar kralja Aleksandra 219/II
Saznaj više

U ponedeljak, 5. juna u 18h u prostorijama NLP centra (Bulevar kralja Aleksandra 219/II) održaće se NLP radionica “Emocija i Komunikacija”. Radionicu će održati NLP Master trener Josip Bošnjaković.
O radionici

Emocije su motivatori od kojih zavisi ishod svih naših aktivnosti. Spoznaja naših emocija i kontrola istih jeste izazov sa kojim se susrećemo svakodnevno. Koliko puta se nađemo u situaciji, gde ne znamo kako da odreagujemo, šta da odgovorimo nekome ili kako da se postavimo. Emocije nas savladaju i izgubimo kontrolu nad svojim ponašanjem i komunikacijom. Da bismo naučili kako da se postavimo u različitim situacijama, prvo moramo da pođemo od nas samih, od naših sistema funkcionisanja i komunikacije. Iz tog razloga NLP Centar organizuje ovu radionicu sa ciljem da se upoznaš sa neurolingvističkim programiranjem (NLP), jednim od najefektivnijih komunikacionih modela širom sveta. Naš NLP program je orijentisan ka vašem ličnom i profesionalnom usavršavanju, gde je komunikacija prvi korak na tvom putu ka ličnom uspehu. Bez obzira na profesiju, životno i poslovno iskustvo, NLP ti nudi lepezu veština i tehnika koje će ti pomoći da unaprediš svoje sposobnosti u onom segmentu života koji je tebi važan.

imgs3
Teme na radioniciNa radionici “Emocije i komunikacija” ćemo se baviti sledećim temama:
Koju ulogu emocije igraju u svakodnevnom okruženju?
Koliko ste svesni svojih emocija?
Koji neurološki i fiziološki procesi stoje iza naših ponašanja?
Kako se kontrolisati u situacijama koje su pune emotivnog naboja?
emotsKako nase emocije utiču u komunikaciji na naše sagovornike?
bosnjakovic-josipRadionicu će voditi Josip Bošnjaković, trener NLP Centra sa više od 12 godina iskustva u radu na razvoju timova i pojedinaca. Saznaj više o Josipu >
Prijavi se na radionicuCena radionice je 1200 dinara za sve koji se prijave do 30. maja, a plaćanje se vrši pri dolasku na radionicu. Cena nakon 30. maja je 1800 dinara.
Za više informacija kontaktirati
+381 (0)11 4123 410 (9-17h)
office@nlpcentar.com
Da biste nam pomogli da napravimo što homogenije grupe i okupimo ljude sa slicnim interesovanjima, molimo Vas za informaciju o tome koje oblasti primene NLP-a su Vama najinteresantnije.
logocornernlpcentar