NLP Master u NLP Centru

Naredna grupa polaznika treninga NLP Master nastaviće svoj put ka usvajanju naprednih NLP tehnika već na prvom modulu Master treninga koji je planiran za 22. april 2017. godine. Uslov za učešće na ovom treningu je završen NLP Practitioner trening u minimalnom trajanju od 130h.

NLP Master je osamnaestodnevni trening program namenjen razvoju veštine upotrebe NLP alata na polju ličnog razvoja. Fokus ovog treninga je na simultanoj upotrebi više NLP alata u procesima modelovanja izuzetnosti. Učesnici treninga imaće mogućnost da rade na višim neuro logičkim nivoima, kreiraju i razviju nove NLP alate, pomere granice sopstvenih uverenja, vrednosti i identiteta, i krenu ka majstorstvu primene NLP-a.

Kroz sistemski pristup, trening vas vodi ka nesvesnoj kompetenciji u integraciji i razvoju veština i tehnika naučenih na treningu NLP Practitioner. Znanja i veštine stečene na ovom treningu možete iskoristiti u svim aspektima života a najviše za lični razvoj, ojačavanje preduzetničkih kapaciteta i obogaćivanje vašeg portfolija menadžerskih veština.

SADRŽAJ TRENINGA
Modul I

Napredni metamodel

Modul II

Napredni Miltonovi obrasci

Modul III

Konverzaciona promena

Modul IV

Modelovanje

Modul V

Proces Communication Model

Modul VI

Sleight of Mouth

Modul VII

Vrednosti

Modul VIII

Sertifikacija

Saznaj više

ZAŠTO UČESTVOVATI NA TRENINGU NLP MASTER?

Napredna primena NLP-a

Rad na višim neuro logičkim nivoima

Rad na svojim uverenjima i na njihovom uticaju na cilj

Podizanje korišćenih tehnika na viši nivo

Usavršavanje veštine uticaja kroz dodatne alate i modele

Savladavanje veštine modelovanja i preuzimanje strukture uspešnih ljudi


Internacionalno priznati sertifikati

logo_150

International Association for NLP

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

IN-NLP

International Association of NLP Institutes

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
office@nlpcentar.com
Svi koji se budu prijavili do 22. marta na trening NLP Master ostvariće pravo na popust od 20% na cenu treninga.
PRIJAVI SE ODMAH I ISKORISTI POPUST NA RANE PRIJAVE!
UTISCI NAŠIH POLAZNIKA