NLP Master u Beogradu

Smatrate li da kraj jednog poglavlja predstavlja početak novog i boljeg? Ili da uvek možete da postignete više? Da treba ići korak dalje, jer učenju i razvoju se ne vidi kraj? Površinu znanja o NLP metodologiji ste tek zagrebali, a vaš sledeći korak počinje
17. novembra 2018. godine u NLP Centru.

Na NLP Master treningu ćete se fokusirati na lični razvoj i proces modelovanja izuzetnosti kroz praktičnu primenu naprednih NLP alata.

Očekuje vas 130 sati treninga namenjenih za integraciju novog znanja i utemeljivanje već naučenog na NLP Practitioner treningu. Iako je domen primene praktično neograničen, poseban fokus je stavljen na personalni razvoj, ojačavanje preduzetničkih kapaciteta i obogaćivanje vašeg portfolija menadžerskih veština.

ZAŠTO UČESTVOVATI NA TRENINGU NLP MASTER?

MESViše od 20 novih Miltonovih obrazaca

brainsRad na višim neurologičkim nivoima i napredna primena NLP-a

ciljsRad na ličnim uverenjima i njihovom uticaju na ciljeve

mgsDetaljnije učenje o već poznatim NLP tehnikama i podizanje znanja na viši nivo

infsUsavršavanje veštine uticaja kroz napredne alate i modele

ppsSticanje i usavršavanje veština modelovanja i preuzimanja struktura uspešnih ljudi


SADRŽAJ TRENINGA
Internacionalno priznati sertifikati

logo_150

International Association
for NLP

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

IN-NLP

International Association
of NLP Institutes

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
+381 (0)60 029 01 37
office@nlpcentar.com
Ili pošaljite upit za više informacija
Pošaljite upit
Svi koji se budu prijavili do 17. oktobra na trening NLP Master
ostvariće pravo na popust od 20% na cenu treninga.