NLP na dohvat ruke – nova mobilna aplikacija

Od prvog dana postojanja, najveći prioritet za NLP Centar je zadovoljstvo polaznika naših treninga kao i to da polaznici naučene stvari na treningu stalno koriste i obnavljaju. Zbog toga smo u svoj portfolio dodali još jednu edukacijsku platformu – ,,edu720“.

Od sada na vašem mobilnom telefonu, pomoću aplikacije, možete da obnavljate gradivo sa NLP treninga, uradite vežbe i zadatke potrebne za vaše dalje usavršavanje u oblasti neuro-lingvističkog programiranja.

cscsc

Kako funkcioniše EDU720?

Na kraju završenog modula treninga, preko aplikacije dobijate seriju video materijala i prezentacija koji služe za proveru integracije stečenog znanja. Da biste bili u mogućnosti da otvorite sledeći nivo, tj. naredni video materijal, potrebno je da tačno odgovorite na sva pitanja. Na taj način se postiže stopostotna sigurnost da ste savladali gradivo i da spremni ulazite u naredne module treninga.

Po čemu je ova mobilna aplikacija jedinstvena?

Aplikacija je jednostavna za korišćenje
Primenjiva kako na Android tako i na IOS telefonima
Moguće ju je koristiti nezavisno od mesta na kom se nalazite
Na jednom mestu objedinjuje celokupno gradivo (vežbe, zadatke, video snimke)
Obezbeđuje stopostotnu sigurnost da ste znanje usvojili
Aplikacija je napravljena na osnovu principa nano-learning metode
Ukoliko želite da isprobate kako funkcioniše ova aplikacija, prijavite se tokom promotivnog perioda i saznajte šta ćete naučiti tokom NLP treninga. Prijavite se preko forme ispod, a sledećeg prvog u mesecu dobićete e-mail sa upustvima za preuzimanje aplikacije i sadržaja na istoj.