NLP Practitioner

Trening NLP Practitioner je jedan od najznačajnijih koraka koje možete napraviti na putu ličnog razvoja zato što vam nudi mogućnost da, tokom 7 modula, integrišete najefikasnije NLP alate, kreirate lično iskustvo i da naučite kako da primenite NLP u različitim oblastima života. Fokus treninga je na primeni NLP alata u procesima promene ponašanja, postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva i unapređenju komunikacije. Veštine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga primena NLP alata u poslovnom okruženju, jedan od rezultata koje možete očekivati je i postizanje većeg stepena saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima. Trajanje treninga je 18 trening dana ili 130 sati.

NLP Practitioner je trening za Vas ukoliko ste:

  • menadžer, prodavac ili profesionalac koji želi da usavrši svoje komunikacione veštine;
  • trener ili kouč koji želi da pronađe tehnike i strategije neophodne za ubrzano učenje i promenu neproduktivnog ponašanja u konstruktivno i produktivno ili
  • osoba koja želi da bude uspešnija i permanentno poboljša profesionalnu efektivnost.

Bez obzira da li je NLP potpuno nov za vas ili ste za njega već čuli, ovaj trening će promeniti vaš pogled na život i pomoći će vam da postanete bolja verzija sebe. Ovaj trening je putovanje sa koga ćete se vratiti opremljeni osnovnim veštinama i najefikasnijim NLP tehnikama koje ćete moći da primenite u poslovnom i ličnom razvoju.

Pogledajte kako je izgledala sertifikacija polaznika treninga iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca koja se održala 20. septembra 2014.