Da li ste predodređeni za velike stvari? - NLP Practitioner | NLP Centar
Pozovite nas: +381 (0)11 4123 410, +381 (0)60 029 00 21

DA LI STE SPREMNI ZA OZBILJAN ISKORAK?

Napredak je izvan
zone komfora!

Postavljate ciljeve koji su drugima preambiciozni? Želite da ubrzate svoj karijerni put? Težite ka promeni u životu i svesni ste da je to za vas najbolja opcija? Neka promena bude vaš lični, životni i profesionalni izbor. Sve dobre stvari se nalaze van zone komfora. Vaše je da napravite prvi korak, uhvatite zalet i skočite u uspeh.

Svi imamo istih 24h

Na vama je kako ćete
da ih iskoristite!

Svi imamo sve potrebne resurse kako bismo pokrenuli promenu, krenuli ka cilju i ostvarili svoje želje. Vaš je izbor kako ćete iskoristiti svoje vreme i potencijale. Rast počinje kada pređete granicu sopstvenih predrasuda i strahova. Budite odvažni da slušate, učite, usvajate i delite. To je siguran put u novo.

PROGRAMIRAJTE SVOJ SKOK U USPEH

Unapredite sebe
na verziju 2.0!

Dokle god vaše dobro ne postane bolje, a vaše bolje vaše najbolje, niste završili svoj put uspeha. Vrhunski treneri iz NLP Centra će vas naučiti kako da sledeću fazu svog ličnog i profesionalnog razvoja programirate u skladu sa sopstvenim preferencijama i izborima. U NLP Centru spoznaćete moć komunikacije i koliki ona može imati uticaj na sagovornika. Videćete kako da strateškim pristupom nekadašnje želje pretvorite u ciljeve, a ciljeve u konkretne akcije. Stvorićete navike koje će biti vaša karta za velika postignuća. Pa, da li ste spremni za novu, unapređenu, verziju sebe?

NLP Centar je vaš pit stop u trci za uspeh…

Zauzmite niski start.
Vozićemo jako brzo.

Na NLP Practitioner treningu ćete učiti tehnike, usvajati znanja, uvežbavati naučeno i razmenjivati nova iskustva. Gledaćete sebe i druge kako se menjate brzinom svetlosti. Ono što vam garantujemo je da ćete, nakon treninga, u rukama imati najmoćniji alat za postizanje ciljeva, promenu ponašanja i uticajnu komunikaciju. Na vama je da donesete odluku da li želite da ovaj alat imate u svojim rukama. Na vama je i da se spremite na marljiv rad na svom ličnom razvoju. Da li ste spremni za pun gas?

Cilj na kome ćemo zajedno kreirati Vašu verziju 2.0,
nije krajnja destinacija već početak nove trke

Trke najboljih!

Vaša verzija 2.0 ostvaruje bilo koji cilj, temeljno i efikasno. Ona uspostavlja komunikaciju sa svakim sagovornikom za manje od jedne minute, projekte realizuje pre roka, pregovara kao ceo tim i hrabro donosi odluke koje menjaju život. Ona živi život o kome vi sanjate.