NLP radionica – “Efektivno donošenje odluka”

U utorak, 4. aprila od 18h u prostorijama NLP Centra (Bulevar kralja Aleksandra 219/II) biće održana radionica “Efektivno donošenje odluka”. Uz moderaciju Master trenera Peđe Jovanovića bavićemo se temom donošenja odluka, koja je korisna u svim segmentima privatonog i poslovnog života.
Na ovoj radionici ćete imati priliku da :

 Radite na izazovima koji nastaju u procesu donošenja odluka.
 Saznate kako da iskoristite strukturiran pristup donošenju odluka.
 Identifikujete i istražite pun spektar mogućih izbora.
 Uđete u segmente donošenja odluke
 
Da biste se prijavili za učešće na radionici, kliknite na dugme ispod

Prijavi se

Pritisak koji se javlja pri svakodnevnim poslovnim izazovima je veoma intezivan i stoga su ulozi koji su povezani sa donošenjem odluka veoma visoki. Ovo čini donošenje odluka aktivnošću sa visokim emocionalnim nabojem. Prepoznavanje i rad sa odgovarajućom emocijom za donošenje odluke je veoma bitan prvi korak u celokupnom procesu.

Mi imamo tendenciju da mislimo da odluke donosimo racionalno. Međutim, na donošenje odluka naš nesvesni um ima mnogo veći uticaj nego što mislimo. Preopterećen um može generisati zaštitu koja utiče na kvalitet procesa donošenja odluka.


“Režiser donese 100 odluka za 1 sat. Studenti me pitaju kako znam kako sam doneo pravu odluku i ja im kažem: Ako ne znate kako da donesete prave odluke, vi niste režiser.”

 

Džordž Lukas,
Režiser, scenarista, producent

Radionica vam nudi savete i praktične alate za prepoznavanje šta se stvarno dešava u ovom procesu i nakon toga šta možemo da uradimo da upravljamo i neutrališemo uticaj svih neželjenih faktora.

Sve što je potrebno da biste učestvovali na radionici je da kliknete ovde.
Cena radionice iznosi 1200 dinara.