Kako da prodam ideju svom sagovorniku | NLP radionica
NLP radionica

Kako da prodam
ideju svom sagovorniku

Želite da ubedite nekoga da od vaše ideje nema savršenije? Da ste vi odličan izbor za saradnju? Da je u vaš projekat potrebno uložiti jer ima veliki potencijal o kojem će pričati i konkurencija? Saznaj više

U četvrtak, 31. avgusta u 18h u prostorijama NLP Centra (Bulevar kralja Aleksandra 219/II) održaće se NLP radionica “Kako da prodam ideju svom sagovorniku”. Radionicu će održati NLP Master trener Josip Bošnjaković.

O radionici

Ukoliko želite da napravite uticaj i da aktivirate sagovornika, prvi korak ka prodaji vaše ideje je da pre svega koristite aktivno slušanje. U prvom delu radionice ćemo se baviti načinom na koji slušamo, kako prikupljamo informacije u toku razgovora i kako gradimo poverenje sa sagovornikom. S obzirom da prosečna osoba izgovori između 125 i 175 reči u minuti, jako je bitno da pravilno raspolažemo prikupljenim informacijama i biramo reči koje koristimo. U drugom delu radionice nastavljamo sa konkretnim strukturama rečenica koje će nam koristiti da prodamo ideju svom sagovorniku.

Na ovoj radionici ćete dobiti konkretne alate kako da prodate svoju ideju sagovorniku.

Teme koje ćemo obraditi na radionici:
Kako aktivno slušati?
Koje su najčešće zamke kod aktivnog slušanja i kako ih prevazići?
Šta stoji iza procesa poverenja i kako se gradi poverenje?
Koje strukture možemo iskoristiti za uticaj?
Kako usmeriti komunikaciju ka cilju?
bosnjakovic-josip

Radionicu će voditi Josip Bošnjaković, trener NLP Centra sa više od 12 godina iskustva u radu na razvoju timova i pojedinaca. Saznaj više o Josipu >

Rezervišite svoje mesto na radionici
Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš broj telefona*
Vaša kompanija*
Vaša pozicija*
Mesta su ograničena. Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto!

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara koji se nalazi pored.

Za više informacija kontaktirati

+381 (0)11 4123 410 (9-17h)
office@nlpcentar.com

Vidimo se na radionici!