NLP Trener u NLP Centru

Naredna grupa polaznika treninga NLP Trener nastaviće svoj put ka usvajanju naprednih NLP tehnika već na prvom modulu treninga koji je planiran za 3. novembar 2018. godine. Uslov za učešće na ovom treningu su završeni NLP Practitioner i NLP Master treninzi u minimalnom trajanju od 18 dana ili 130h.

Trening za NLP Trenere je najviši nivo edukacije u NLP-u. Trening je namenjen osobama koje žele da se specijalizuju za držanje NLP treninga i ovladaju upravljanjem grupnih procesa korišćenjem NLP-a. NLP Trener je osamnaestodnevni trening program namenjen izgradnji i razvoju autentičnosti i trenerske ličnosti. Fokus ovog treninga je na prepoznavanju, kreiranju i praćenju grupnih procesa.

Kroz sistemski pristup, trening vas vodi ka nesvesnoj kompetenciji u integraciji i razvoju veština i tehnika naučenih na treninzima NLP Practitioner i NLP Master. Znanja i veštine stečene na ovom treningu možete iskoristiti u svim aspektima života a najviše za lični razvoj, ojačavanje prezentacionih kapaciteta i obogaćivanje vašeg portfolija trenerskih veština.

SADRŽAJ TRENINGA
Modul I

Veštine prezentovanja

Modul II

Vođenje treninga

Modul III

Upravljanje enerijom

Modul IV

Učenje kod odraslih

Modul V

Kreiranje iskustva

Modul VI

Grupna dinamika

Modul VII

Zatvaranje treninga i integracija

Modul VIII

Sertifikacija

Saznaj više

ZAŠTO UČESTVOVATI NA TRENINGU NLP TRENER?

Razvoj trenerskih veština

Izgradnja trenerskog identiteta (ličnosti)

Mentorski rad

Dizajniranje treninga

Planiranje i organizacija treninga

Inspiracija

Internacionalno priznati sertifikati

logo_150

International Association for NLP

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

IN-NLP

International Association of NLP Institutes

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
office@nlpcentar.com
Svi koji se budu prijavili do 5. oktobra na trening NLP Trener ostvariće pravo na popust od 20% na cenu treninga.
PRIJAVI SE ODMAH I ISKORISTI POPUST NA RANE PRIJAVE!