NLP Trener u NLP Centru

Da li ste osoba koja je svakodnevnom upotrebom naprednih NLP tehnika i alata ostvarila brojne ciljeve, uspešno savladala izazove i ima neizmernu potrebu da svoje iskustvo prenese dalje?
Pored toga, svoje znanje ste prethodno učvrstili na temeljima NLP Practitioner i NLP Master treninga u minimalnom trajanju od 18 dana ili 130 časova?
Ukoliko je vaš odgovor DA, spremni ste da NLP doživite iz potpuno nove uloge – NLP Trenera. Vaše usavršavanje i priprema za ovu značajnu ulogu počinje 3. novembra 2018. godine u NLP Centru.

Trening za NLP Trenere je najviši nivo edukacije u NLP-u. Trening je namenjen vama koji želite da se specijalizujete za držanje NLP treninga i ovladate upravljanjem grupnih procesa korišćenjem NLP-a. NLP Trener je osamnaestodnevni trening program namenjen izgradnji i razvoju autentičnosti i trenerske ličnosti. Fokus ovog treninga je na prepoznavanju, kreiranju i praćenju grupnih procesa.

Kroz sistemski pristup, trening vas vodi ka nesvesnoj kompetenciji u integraciji i razvoju veština i tehnika naučenih na treninzima NLP Practitioner i NLP Master. Znanja i veštine stečene na ovom treningu možete iskoristiti u svim aspektima života, a najviše u ličnom razvoju, ojačavanju i obogaćivanju vaših portfolija trenerskih veština.

treners
FOKUS TRENINGA:
izgradnja autentičnosti i trenerske ličnosti
prepoznavanje, kreiranje i praćenje grupnih procesa
kreiranje i razvoj programa treninga
veštine prezentacije
inspiracija i motivacija polaznika za dugoročno bavljenje trenerskim pozivom
kreiranje, dizajniranje i planiranje organizacije sopstvenog treninga korišćenjem NLP formata
SADRŽAJ TRENINGA
Modul I

Veštine prezentovanja

Modul II

Vođenje treninga

Modul III

Upravljanje enerijom

Modul IV

Učenje kod odraslih

Modul V

Kreiranje iskustva

Modul VI

Grupna dinamika

Modul VII

Zatvaranje treninga i integracija

Modul VIII

Sertifikacija

Saznaj više

ZAŠTO UČESTVOVATI NA TRENINGU NLP TRENER?

Razvoj trenerskih veština

Izgradnja trenerskog identiteta (ličnosti)

Mentorski rad

Dizajniranje treninga

Planiranje i organizacija treninga

Inspiracija

Internacionalno priznati sertifikati

logo_150

International Association for NLP

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

IN-NLP

International Association of NLP Institutes

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
+381 (0)60 029 00 21
office@nlpcentar.com
Ili pošaljite upit za više informacija
Pošaljite upit

Svi koji se budu prijavili do 15. oktobra na trening NLP Trener ostvariće pravo na popust od 10% na cenu treninga.