NLP Practitioner

cert
Međunarodno akreditovan trening
Treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su akreditovani od strane najpriznatijih međunarodnih institucija IANLP iz Švajcarske i IN-NLP iz Nemačke.
timing
8 modula
NLP Practitioner se sastoji od 8 modula koji su organizovani tokom 18 dana, a prvi modul je zakazan za 25. februar
mapmaker-1
Beograd
NLP Practitoner će se izvoditi u Beogradu, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 219/2

logov20
Kako da pokrenem bolju verziju sebe?
O treningu NLP Practitioner

Prvi i najvažni korak ka postajanju bolje verzije sebe je praktikovanje NLP veština i tehnika kojima možete da ovladate na treningu NLP Practitioner. Bez obzira da li je NLP potpuno nov za vas ili ste za njega već čuli, ovaj trening će promeniti vaš pogled na život i pomoći će vam da pokrenete bolju verziju sebe. Na treningu ćete imati priliku da naučite i primenite osnovne veštine i najefikasnije NLP tehnike koje vam mogu pomoći da pravilno postavite i ostvarite svoje ciljeve, jasno prenesete poruku sagovorniku, poboljšate komunikaciju sa porodicom i saradnicima i promenite sva neželjena ponašanja u poslovnom i privatnom okruženju.

Kako mi NLP pomaže da budem bolja verzija sebe?
Šta je NLP?

NLP je metodologija koja se bavi prepoznavanjem, opisivanjem i prenošenjem uspešnih strategija sa jedne osobe na drugu ili iz jedne oblasti života na druge. To je jednistven set veština i tehnika koje se primenjuje u svim oblastima života (u poslu, u sportu, u ljubavi, u porodičnim odnosima, itd.) i koje nas podučavaju kako da od dobrog roditelja postanemo opušteniji i srećniji roditelj, od dobrog menadžera inspirativan lider ili od proseečnog sportiste vrhunski sportski profesionalac. NLP (Neuro Lingvističko programiranje) je nastao sedamdesetih godina 20. veka u Americi od strane dva naučnika, Ričarda Bandlera i Džona Grindera, koji su posmatrali šta vrhunski profesionalci rade što ih čini nadprosečno uspešnim i na osnovu rezultata kreirali najuspešniju metodologiju za isvrsnost na svetu.

Saznaj više o NLP-u

Mnogi poznati i uspešni profesionalci koriste NLP i imaju svog ličnog NLP trenera (Pharrell Williams, Hugh Jackman, Oprah Winfrey, Serena Williams, Leonardo di Caprio…). Neke od veština koje možete steći koristeći NLP su: Kako da pravilno postavimo dostižne ciljeve, kako da povećamo svoje samopouzdanje, kako da eliminišemo strah i tremu, kako da uspešno komuniciramo sa različitim tipovima ličnosti itd.

diploma

Preko 40 generacija NLP Practioner-a

Preko 500 polaznika je završilo trening NLP Practitioner u okviru NLP Centra.

presentation

Preko 30 sertifikovanih NLP Trenera

U NLP Centru je svoju NLP edukaciju završilo preko 30 NLP Trenera.

graduates

Više od 100 sertifikovanih NLP Mastera

Više od 100 polaznika je nastavilo svoju NLP edukaciju kroz učešće na treningu NLP Master.

cityscape

NLP treninzi u 5 gradova!

Programi NLP Centra se održavaju u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Užicu i Pragu, a broj gradova u kojima se održavaju treninzi konstantno raste.
 
O NLP Centru nlp-sketch-logo_cmyk

NLP Centar je agencija za konsalting i menadžment osnovana 2008. godine, koja od juna 2011. godine posluje u okviru Atria Grupe. Osnovna delatnost i fokus NLP Centra su otvoreni, međunarodno akreditovani NLP treninzi. Naš fokus primene NLP je primena u ličnom i profesionalnom razvoju. Korporativne treninge bazirane na NLP-u izvodimo u okviru Atria Grupe. Fokus korporativnih treninga Atria Grupe je na razvoju liderskih, menadžerskih, prodajnih, prezentacionih i komunikacionih veština, na koučingu usmerenom ka rešenju, kao i različitim alatima za procenu.

Trenerski tim

Saznaj više
Peđa Jovanović
NLP Master trener

Saznaj više
Sandra Savanović Stevanović
NLP Master trener

Saznaj više
Josip Bošnjaković
NLP Master trener

Saznaj više
Darko Gajić
NLP Master trener

Saznaj više
Danijela Matijević
NLP Trener

Saznaj više
Luica Radivojević
NLP Trener

Saznaj više
Marija Švigir
NLP Trener
Sadržaj treninga

Fleksibilnost

Modul I
Odaberite uspeh
Prvi modul treninga vam donosi osnovne koncepte NLP-a i odgovor na pitanje šta to NLP čini umetnošću i naukom o uspehu. Naučićete šta su stubovi uspeha na kojima je NLP utemeljen i saznaćete kako fokusiranost na cilj, moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata. Radićete na razvoju veština brzog uspostavljanja usaglašenosti sa najrazličitijim sagovornicima kao i na prepoznavanju i definisanju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Fleksibilnost

Modul III
Govor preciznosti
Na trećem modulu bavićemo se komunikacionim modelima koji dolaze iz rada Virdžinije Satir i Frica Perlsa. Naučićete kako da u svakoj situaciji postavite najpreciznije pitanje i kako da dovedete u pitanje sopstvena uverenja koja vam stoje na putu ostvarivanja ciljeva. Komunikacijski model NLP-a i metamodel postaće vaši saveznici i pomoći će vam da razumete dubinsku strukturu komunikacije. Pored metamodela, na ovom modulu obrađujemo i reframing.

Fleksibilnost

Modul V
Zadržite promenu
Jedan od najvećih izazova prilikom rada na promenama je i održavanje željene promene u dužem vremenskom periodu. Peti modul je posvećen radu sa submodalitetima i sidrima, delovima NLP-a koji su ključni u generisanju dugoročne promene. Na ovom modulu ćete naučiti kako da u svakoj situaciji generišite i zadržite jako resursno stanje. Kako da pojačate emocionalni odnos prema situacijama koje su za vas pozitivne i kako da ga smanjite kada je reč o negativnim situacijama.

Fleksibilnost

Modul VII
Kreiranje vizija
Naši ciljevi, projekti i vizije po pravilu uključuju i druge ljude. Često je ključ našeg uspeha vezan za uspeh naših saradnika, klijenata ili prijatelja. Poslednji modul našeg treninga posvećen je primeni strategija kreativnosti u radu na projektima, radu sa metaforama i kreiranju lične vizije. Pored ovih tema na sedmom modulu ćemo uraditi i pregled celokupnog gradiva „NLP Practitioner” treninga i pripremićemo vas za sertifikaciju.

Fleksibilnost

Modul II
Snaga uticajne komunikacije
Na ovom modulu ćete naučiti kako da jezički obrasci postanu vaš saveznik i kako da na najefikasniji način inspirišete sagovornike – naučićete kako da uspešno primenjujete Miltonove govorne obrasce i kako da postignete visok stepen saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima. Pored Miltonovog modela na ovom modulu naučićete i komunikacioni model NLP-a i model promene nivoa apstrakcije (chunking). Fokus primene ovih alata je u pregovaranju, prodaji, motivaciji zaposlenih i javnom nastupu.

Fleksibilnost

Modul IV
Pokrenite promenu
Promena je osnova rasta i razvoja i zato je centralni deo našeg treninga posvećen promenama. Na ovom modulu naučićete osnovne NLP tehnike koje možete koristiti prilikom rada na promenama ponašanja. Kroz ojačavanje unutrašnje reprezentacije željenog ishoda budućeg događaja, radićete na aktiviranju sopstvenih resursa i izgradnji željenog stanja. Pored tehnika za pokretanje promene na ovom modulu obradićete i osnovne metaprograme.

Fleksibilnost

Modul VI
Programiranje ciljeva
Šesti modul treninga je posvećen radu na projektima, dugoročnim ciljevima. Na ovom modulu naučićete kako da svoj lični ili poslovni projekat razgradite na elemente koji će pojačati vašu motivaciju i koji će obuhvatiti i druge ljude koji su deo vašeg sistema. Kroz koncept rada na vremenskoj liniji i primenu modela neurologičkih nivoa, vaši projekti će dobiti dodatni sjaj, a iskustvo kreirano kroz korišćenje ovih modela podići će nivo vaše motivacije.

Fleksibilnost

Modul VIII
Sertifikacija
Poslednji korak na ovom uzbudljivom putovanju predstavlja sertifikacija. U okviru sertifikacije, svi polaznici treninga NLP Practitioner, polažu sertifikacioni test, demonstraciju tehnika i predstavljaju svoj sertifikacioni rad. Kroz ove tri kontrolne tačke, polaznici pokazuju da su integrisali znanja stečena na treningu i zbog toga dobijaju sertifikate najpriznatijih međunarodnih institucija iz Švajcarske i Nemačke.
NLP Practitioner trening daje odlične rezultate samo onda kad zaista znamo šta je to što želimo da menjamo kod sebe, nešto što predstavlja limitirajući faktor u našem napredovanju. Kad osvestimo šta je to što nam remeti kvalitet života u svakodnevnoj komunikaciji sa ljudima, bilo u privatnom, bilo u poslovnom smislu, i kad usmerimo svu našu pažnju u tom smeru – rezultat je zagarantovan. Meni moji najbliži kažu da sam se promenila, ne 100% već 300%. To sve govori o tome koliko je trening uticao na mene u pozitivnom smislu. Ceo trening je bio fantastičan i u odličnoj atmosferi. 
Nina Marković

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
office@nlpcentar.com
Prijavite se još danas i rezervišite svoje mesto na vreme!
PRIJAVI SE ODMAH I POKRENI BOLJU VERZIJU SEBE!

eBook “Priče iz NLP Centra“

“Priče iz NLP Centra“ je knjiga koja predstavlja sažetak onoga šta je NLP kao i mesto gde možete naći priče ljudi koji su kroz učešće na NLP programima postali bolja verzija sebe. Na više od 70 strana materijala imaćete priliku da se upoznate sa time šta NLP predstavlja, koji su osnovni postulati ove metodologije i koji su to alati koji NLP čine jednom od najefinasnijih metodologija na svetu u oblastima komunikacije, promene ponašanja i postavljanja i realizacije ciljeva.

Preuzmi eBook

kurs

Preuzmite besplatan online NLP kurs

Ovaj program će vam pomoći da razumete kako da najbolje organizujete svoje razmišljanje, jezik i ponašanje i kako da savladate prepreke u različitim životnim i poslovnim situacijama. Naučićete kako da brzo prevaziđete prepreke i razumete, predvidite i utičete na ponašanje drugih. Na ovom kursu možete naučiti i kako da prepoznate i utičete na motivaciju ljudi, i kako da stvorite osećaj povezanosti kao da ste na "istim talasnim dužinama".
Preuzmi online NLP kurs