Modul II - Snaga uticajne komunikacije

14%

Modul I - Odaberite uspeh/

NLP Komunikacija

Modul III -

Govor preciznosti

29%

Modul IV - Pokreni promenu

43%

Modul V -

Zadrži promenu

56%

Modul VI - Programiranje ciljeva

71%

Modul VII -

Kreiranje vizije

86%

Prvi modul treninga vam donosi osnovne koncepte NLP-a i odgovor na pitanje šta to NLP čini umetnošću i naukom o uspehu. Naučićete šta su stubovi uspeha na kojima je NLP utemeljen i saznaćete kako fokusiranost na cilj, moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata.

Na ovom modulu ćete naučiti kako da jezički obrasci postanu vaš saveznik i kako da na najefikasniji način inspirišete sagovornike. Pored Miltonovog modela na ovom modulu naučićete i komunikacioni model NLP-a i model promene nivoa apstrakcije (chunking). Fokus primene ovih alata je u pregovaranju, prodaji, motivaciji zaposlenih i javnom nastupu. Radićete na razvoju veština brzog uspostavljanja usaglašenosti sa najrazličitijim sagovornicima kao i na prepoznavanju i definisanju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Na trećem modulu bavićemo se komunikacionim modelima koji dolaze iz rada Virdžinije Satir i Frica Perlsa. Naučićete kako da u svakoj situaciji postavite najpreciznije pitanje i kako da dovedete u pitanje sopstvena uverenja koja vam stoje na putu ostvarivanja ciljeva. Komunikacijski model NLP-a i metamodel postaće vaši saveznici i pomoći će vam da razumete dubinsku strukturu komunikacije. Pored metamodela, na ovom modulu obrađujemo i reframing.

Promena je osnova rasta i razvoja i zato je centralni deo našeg treninga posvećen promenama. Na ovom modulu naučićete osnovne NLP tehnike koje možete koristiti prilikom rada na promenama ponašanja. Kroz ojačavanje unutrašnje reprezentacije željenog ishoda budućeg događaja, radićete na aktiviranju sopstvenih resursa i izgradnji željenog stanja. Pored tehnika za pokretanje promene na ovom modulu obradićete i osnovne metaprograme. Analiziraćemo na koji način možemo da prilagodimo stil prezentacije, rukovođenja ili prodaje u zavisnosti od toga ko je pred nama i kako da motivišemo saradnike čija je „čaša do pola puna”, a kako one koji čašu vide „do pola praznom”.

Jedan od najvećih izazova prilikom rada na promenama je i održavanje željene promene u dužem vremenskom periodu. Peti modul je posvećen radu sa submodalitetima i sidrima, delovima NLP-a koji su ključni u generisanju dugoročne promene. Na ovom modulu ćete naučiti kako da u svakoj situaciji generišite i zadržite jako resursno stanje. Kako da pojačate emocionalni odnos prema situacijama koje su za vas pozitivne i kako da ga smanjite kada je reč o negativnim situacijama.

Šesti modul treninga je posvećen radu na projektima, dugoročnim ciljevima. Na ovom modulu naučićete kako da svoj lični ili poslovni projekat razgradite na elemente koji će pojačati vašu motivaciju i koji će obuhvatiti i druge ljude koji su deo vašeg sistema. Kroz koncept rada na vremenskoj liniji i primenu modela neurologičkih nivoa, vaši projekti će dobiti dodatni sjaj, a iskustvo kreirano kroz korišćenje ovih modela podići će nivo vaše motivacije.

Naši ciljevi, projekti i vizije po pravilu uključuju i druge ljude. Često je ključ našeg uspeha vezan za uspeh naših saradnika, klijenata ili prijatelja. Poslednji modul našeg treninga posvećen je primeni strategija kreativnosti u radu na projektima, radu sa metaforama i kreiranju lične vizije. Pored ovih tema na sedmom modulu ćemo uraditi i pregled celokupnog gradiva „NLP Practitioner” treninga i pripremićemo vas za sertifikaciju.

Pogledajte kako je Dušan na kreativan način objasnio šta je NLP.

Ostavite nam svoje podatke i mi ćemo vam poslati promo kod za BESPLATAN  pristup online kursu.

Jedan od fokusa NLP treninga je komunikacija. Pogledajte šta je to NLP komunikacioni model i kako funkcioniše.

Kroz NLP treninge u NLP Centru je prošlo oko 50 grupa polaznika. Pogledajte iskustva nekih od njih.

Ciljevi su jedan od tri stuba NLP-a. Pogledajte šta i NLP-u znači

postavljanje SMART ciljeva u interpretaciji Peđe Jovanovića.

Preuzmite ebook “Priče iz NLP Centra” i uverite se zbog čega NLP predstavlja jednu od najefikasnijih metodologija na svetu u oblastima komunikacije, promene ponašanja i postavljanja i realizacije ciljeva.

NLP trening će vam pomoći da postanete bolja verzija sebe. Posetite naš blog i pogledajte kako bolja verzija izgleda u slučaju menadžera, tate, sportiste, mame, vegeterijanca itd.

Da li ste se ikada pitali kako bi izgledao vaš život kada biste na kvalitetniji način postavljali svoje ciljeve, bili uspešniji u komunikaciji sa svojim sagovornicima i kada biste mogli da na jednostavan način promenite sva neželjena ponašanja?

Na treningu NLP Practitioner, koji je zakazan za 24. septembar u Beogradu, kroz učešće na 8 modula radićete na unapređenju rada na ciljevima, komunikaciji i promeni disfunkcionalnog ponašanja, a sve sa ciljem da postanete bolja verzija sebe. NLP Practitioner je putovanje sa koga ćete se vratiti opremljeni NLP veštinama i tehnikama koje ćete moći da primenite u privatnom i poslovnom okruženju.

 

U nastavku pogledajte sadržaj svake od ovih 8 stanica na ovom uzbudljivom putovanju.

Prijavite se putem telefona ili email-a

+381 (0)11 4123 410

office@nlpcentar.com

Za više informacija o uslovima i pogodnostima plaćanja konaktirajte nas!

Pošalji upit za više informacija

Blog

Vesti

NLP Centar je agencija za konsalting i menadžment osnovana 2008. godine, koja od juna 2011. godine posluje u okviru Atria Grupe. Osnovna delatnost i fokus NLP Centra su otvoreni, međunarodno akreditovani NLP treninzi. Naš fokus primene NLP je primena u ličnom i profesionalnom razvoju.

Da li ste lider?

Baza znanja:

NLP Centar

Bulevar Kralja Aleksandra 219, Beograd

Ove jeseni NLP širom Srbije - Prijavi se za NLP trening u svom gradu!

Zbog velikog interesovanja za NLP treninge NLP Centar omogućuje edukacije širom Srbije. NLP Centar u saradnji sa svojim partnerima organizuje NLP treninge u više gradova među kojima se pored Beograda nalaze Novi Sad, Kragujevac i Užice.

 

U nastavku možete pronaći raspored modula narednog NLP Practitioner treninga u ovim gradovima:

Međunarodno priznati sertifikati

Treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su akreditovani od strane priznatih međunarodnih institucija IANLP i IN-NLP.

International Association for NLP (IANLP)

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. Naši NLP programi  su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

Ove jeseni sa vama je 6 NLP trenera

Postanite bolja verzija sebe i pokrenite promenu!

Nakon odslušanih 7 modula, integracije znanja i tehnika i sertifikacije postaćete bolja verzija sebe.

0%

SERTIFIKACIJA

Na sertifikaciji integrisaćete stečena znanja i veštine, i dobiti međunarodno priznate sertifikate IA-NLP i IN-NLP. Nakon sertifikacije dostići ćete svoj 100% progres i otkriti verziju 2.0  u sebi.

100%

Peđa

Peđa Jovanović je NLP Master trener,  član trenerskog tima Erikson Koledža, sertifikovani PCM trener, sa preko 1.000 trening dana i više od 1.000 sati individualnog koučinga u području profesionalnog i ličnog razvoja uglavnom s menadžerima.

Josip

Josip Bošnjaković se bavi edukacijom i treninzima poslednjih 8 godina i sertifikovani je NLP Master trener. Prošao je sve trening programe za trenere kompanije Persone Global.

Danijela

Danijela Matijević je sertifikovani NLP Trener sa višegodišnjim iskustom u oblasti organizacionog razvoja i ljudskih resursa.

Pročitaj biografije trenera

Budite slobodni da nas kontaktirate!

Imate pitanja?

sada ste verzija 2.0

International Association of NLP Institutes (IN-NLP)

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. Naši NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.

Prijavi se danas i rezerviši svoje mesto na vreme!

Pozovite nas

+381 (0)11 4123 410

+381 (0)60 0290 021

Sandra

Sandra Savanović Stevanović je sertifikovani NLP Master trener i Fellow Member Trainer IANLP. Prosečno godišnje održi oko 1000 trening sati u zemlji i jugoistočnoj Evropi.

Darko

Darko Gajić je sertifikovani NLP Master trener, sertifikovani trener Persone Global, biznis kouč Eriksonovog koledža i Wingwave kouč, sertifikovan od strane Besser-Siegmund Instituta (Nemačka).

Marija

Marija Švigir je NLP trener, kreator i trener programa ličnog i organizacionog razvoja, kouč i HR konsultant 10 godina.

Pišite nam

office@nlpcentar.com