Zašto ne mogu da zaboravim prošlogodišnji Intenzivni NLP trening

Zdravo, ja sam Dragana, učesnica prošlogodišnjeg Intenzivnog treninga na Kopaoniku.

Prošlogodišnju atmosferu je teško zaboraviti! Za to je zaslužna velika količina pozitivne energije i fleksibilnosti koja nas je pratila svih 9 dana treninga. Iako je lepo i na treninzima u Beogradu, na Kopaoniku je nekako ta pozitivna atmosfera bila više izražena. Za to je zaslužan svakako i uticaj prirode, okruženja i ljudi koji su izabrali da budu tamo.

Što se tiče dodatnih sadržaja, bili su odlični, u dovoljnom broju i za svačiji ukus. Obogatili su naše iskustvo i dodatno povećavali nivo već dobre energije. Treneri su izuzetni, i svako na svoj način daje lični pečat i to je ono najvrednije od svega. Od svakoga smo pokupili ono najbolje.

Ono što sam naučila na treninzima je da sve to što dobijemo, čujemo i spoznamo na treningu samo dobra osnova i usmerenje za put koji ćemo posle sami sebi krojiti. Tek posle treninga svako od nas preduzima akcione korake za ispunjenje svojih ciljeva.

Moj neki uvid u prednosti Intenzivnog treninga je da samo okruženje i atmosfera pojačavaju već ono što je prilično dobro. Tako relaksirani i opušteni smo dublje i punog srca prihvatali ono znanje koje su nam treneri prenosili.

Dragana Pavlović
Ukoliko želite da svoje leto provedete na pametan način tako što ćete raditi na sebi a ujedno i uživati sa porodicom ili novim prijateljima, prijavite se na Intenzivni trening koji počinje 8.7.2017. Više o treningu pročitajte OVDE.