Predodređeni ste za velike stvari?
Preuzmite brošuru Preuzmite brošuru i saznajte sve o narednom NLP Practitioner treningu!
Pozovite nas: +381 (0)11 4123 410, +381 (0)60 029 00 21

Da li ste spremni da napravite iskorak?

Napredak je izvan
zone komfora!

Sanjate velike snove i ne plašite se visokih ciljeva? Želite da ubrzate svoj karijerni put? Težite ka promeni u životu i svesni ste da je to za vas najbolja opcija. Nova postignuća i vaši sledeći ciljevi koje želite da postignete nalaze se na dohvat ruke ali izvan zone komfora. Da li ste spremni da zakoračite u zonu uspeha?

Svi imamo istih 24h

Na vama je kako ćete
da ih iskoristite!

U zoni komfora nema rizika, ali ni šanse za nova postignuća. Nova postignuća su moguća samo kada iz nje izađete. Vi znate šta vam je napravilo dosadašnje rezultate i sada je vreme da napravite još jedan korak dalje. Izazovite sebe i pomerite svoje granice!

Programirajte svoj naredni iskorak

Vreme je za
verziju 2.0!

U NLP Centru naučićete kako da kroz komunikaciju izvršite najveći mogući uticaj na sagovornika, da kreirate strategije za ostvarivanje još izazovnijih ciljeva i usvojite navike koje će biti vaša karta za veća dostignuća. Da li ste spremni da programirate vaš sledeći uspeh i postanete bolja verzija sebe?

Upoznajte se sa NLP treningom

Započnite svoje
NLP putovanje

Mnoge poznate ličnosti koriste NLP kako bi kreirali strategije za vrhunske rezultate u profesionalnom i ličnom razvoju.

Nakon NLP Practitioner treninga svakodnevno ćete primenjivati najuticajniji komunikacioni model na svetu, istrajavaćete u svojim ciljevima i usvojićete nova željena ponašanja koja će doprinositi vašim novim rezultatima!

Muškarac
Žena

Vaša bolja verzija

Ovo ste vi nakon
NLP treninga

Zamislite sebe kako ostvarujete još veće rezultate nego sada i idete ka cilju snagom superheroja, kako se sa sagovornikom povezujete za 1 minut i znate formulu za uspeh. U pregovorima postižete rezultate koji su neverovatni, a projekte realizujete pre roka. Donosite važne odluke koje će promeniti život vama i ljudima sa kojima ste povezani i radite stvari za koje niste ni znali da možete! Da li ste spremni da ovo postane stvarnost?

Vaša bolja verzija

Ovo ste vi nakon
NLP treninga

Zamislite sebe kako postavljate velike ciljeve i pravite planove za njihovo ostvarenje, konzistentni ste da istrajete u njima, rešeni da napravite veliku promenu. Prioritizujete stvari, imate vrhunski balans, stižete da održavate veze sa porodicom, prijateljima, kolegama jer odlično planirate svoje slobodno vreme. Motivisani ste da prihvatate izazove na poslu i sa lakoćom ih rešavate. Nezaustavljivi ste. Da li ste spremni da ovo postane stvarnost?