nts34

6 razloga zašto treba da postanete NLP trener

27/10/2017
Želite da započnete nešto novo, da se bavite poslom koji ispunjava vas i druge? Imate osećaj za druge, nesebično pružate pomoć i nije vam strano da držite prezentacije pred većom grupom ljudi? Želite da radite za sebe a ne za drugog i ujedno vas zanima razvoj na ličnom i profesionalnom planu? Ukoliko ste na sve ovo odgovorili sa DA onda je trenerski posao pravi izbor za vas.

Pogledajte kojih su to 6 razloga zašto biste trebali da započnete vašu NLP priču, i na kraju postanete NLP trener:

1. Podržavaćete razvoj drugih i njihov uspeh činiće vas srećnim

Živimo u turbulentnom svetu gde se mnogi u njegovoj brzini izgube, tumaraju, lutaju. Na drugoj strani, postoje i oni koji tim brzim kolima odlično manevrišu na krivinama,usponima i padovima pa im samo treba da im kažete kuda da voze. To je vaš zadatak. Da pružite potrebne veštine, tehnike, konsultacije. Jednom kada budete videli polaznika svog treninga da je uspeo da ostvari svoj cilj, bićete ponosni i znaćete da ste posao uradili kako treba.

2. Sam svoj gazda

Mnogi koji promene dosta pozicija i firmi maštaju da kada steknu dovoljno iskustva, započnu nešto svoje. Ovo vam je prilika. Nakon završenog NLP Practitionera, NLP Mastera i na kraju treninga NLP Trener dobijate nemački i švajcarski sertifikat i time imate sve potrebno da postanete jedan NLP Trener. Statistika govori da 77% ljudi želi trenera koji je sertifikovan.

3. Moderan posao, fleksibilni radni sati

Najbolji deo kada ste sami sebi gazda je što ćete sami određivati cenu svoje satnice, vreme držanja treninga, za koje firme/klijente ćete raditi i konferencije na kojima ćete nastupati. Sve je vaš izbor. To nije ni malo lako, jer vaš brend se gradi na osnovu toga koliko ste kvalitetni. Budite oprezni u kalkulisanju odnosa cene, kvaliteta rada i satnice. Klijenti su upućeni i u cene vaše konkurencije.

4. Šansa da vidite svet

Sertifikati iz NLP Centra su međunarodno priznati i cenjeni svuda u svetu. Kao trener možete držati treninge u inostranstvu na engleskom jeziku ili bilo kom drugom jeziku koji znate. Tamo ćete steći iskustvo koje će vam podići reputaciju u napoj zemlji, upoznaćete polaznike treninga koji su stranog porekla i time ćete podići svoju kulturološku svest.

5. Razvićete se u svim oblastima

Kao NLP Trener ćete morati neprestano da se usavršavate kako biste na treningu pružili svoj maksimum. To će ujedno značiti i vama kao osobi. Čitaćete najbolje knjige, motivisaćete sebe, upijaćete nova znanja, usavršavaćete NLP tehnike, moći ćete da prebrodite svaki izazov koji vam s nađe na putu. Bićete eksperti u postavljanju ciljeva i imaćete vrhunske rezultate u bilo kojoj sferi života.

6. Vaše vreme tek predstoji

S obzirom da u Srbiji NLP nije još uvek popularizovan, to može da bude vaša karta za uspeh. Bićete jedinstveni u nečemu što je u svetu visoko razvijeno i što ovde tek treba da doživi procvat.
Sada kada smo vam otkrili benefite biti NLP Trener, da li je to ono o čemu ste oduvek maštali?

Ako jeste, u zavisnosti od vaše trenutne NLP edukacije zavisi vaš sledeći korak – NLP Practitioner, NLP Master ili NLP Trener. Pogledajte naš sajt, nabavite sve potrebne informacije o NLP-u, radionicama, treninzima i krenite u ostvarivanje svog cilja. On je samo na korak od tebe!