nlp blpg Zasto tvoj kolega

5 situacija u kojima će vam NLP doneti neverovatne rezultate

08/02/2019
  • atmadmin
  • Blog
  • Коментари су искључени на 5 situacija u kojima će vam NLP doneti neverovatne rezultate

Neuro lingvističko programiranje je svetski priznata metodologija u čijem fokusu je komunikacija, samomotivacija i postavljanje ciljeva. NLP trening u NLP Centru sastoji se od tri nivoa edukacije: NLP Practitioner, NLP Master i NLP Trener. Na prvom treningu polaznici se upoznaju sa osnovnim principima, alatima i tehnikama ove metodologije, a u nastavku nadograđuju svoje znanje. Trening je okrenut ka pojedincu. Šta to praktično znači? Svaki polaznik treninga aktivno učestvuje u treningu primenjujući naučene NLP alate i tehnike u realnim situacijama sa kojima se svakodnevno susreće.

Značajan doprinos prilikom upotrebe NLP tehnikai alata možete ostvariti na mnogim životnim poljima. Samo neka od njih su:

Bolje razumevanje sebe

Konstantna jurnjava i svakodnevne obaveze često nam ne ostavljaju prostor da se zapitamo – Šta mi želimo? NLP metodologija proučava način na koji mi funkcionišemo. Samim tim, izučavanjem NLP-a osvestićemo svoje ponašanje. Spoznaćemo koja ponašanja su nam manje korisna i bićemo u mogućnosti da ih promenimo.

Postavljenje ciljeva

Vaši planovi neće više biti fiktivni. Na treningu NLP Practitioner naučićete kako da definišete cilj koji je vama zaista važan, a zatim i kako da pomenuti cilj realizujete. Takođe NLP tehnike, pomoćiće vam da prevaziđete mnoge izazove sa kojima se susrećete. Bićete motivisani I fleksibilni a vaš fokus biće jak.

Bolje razumevanje drugih

Kao što vam NLP omogućava da bolje upoznate sebe, tako će vam olakšati i razumevanje drugih ljudi. Konačno ćete dobiti odgovor na pitanje – zašto me šef ne čuje kada mu se direktno obraćam, zašto prijateljica nije zapamtila stvar koju sam ponovila toliko puta… Izučavajući NLP naučićete kako da primenite principe koji će vam pomoći da situaciju sagledate šire i samim tim odreagujete na adekvatan način.

Efikasna i precizna komunikacija

Nakon NLP treninga svoje misli izražavaćete precizno i jasno. Takođe, postavljanjem preciznih pitanja doćićete do informacija koje su vam potrebne. Na ovaj način sprečićete besciljne i zamarajuće razgovore. Prilagodićete se različitim tipovima sagovornika i ostvarićete uspeh u svakoj komunikaciji.

Korišćenje sopstvenih potencijala

Koliko puta vam se desilo da uhvatite sebe kako odlažete važan poslovni poziv jer vam je neugodno? Zapitajte se koliko puta ste komunicirali sa nekim nepoznatim dok ste zakazivali neku uslugu ili želeli da saznate više informacija? Kako je moguće da u jednom kontekstu svoju sposobnost koristimo a u drugoj ne? Upotrebom NLP alata i tehnika, moći ćete da iskoristite svoje sposobnosti kad god su vam potrebne. Reč “nemoguće” za vas više neće postojati.

Ukoliko su vam ove veštine značajne i želite da ih unapredite kako biste ostvarili veći uticaj, poboljšali kvalitet života i pre svega živeli u skladu sa sobom, pridružite nam se 16. novembra na novom NLP Practitioner treningu.
Prijavite se na vreme, ostalo je još dva mesta do popunjenja grupe.