NLP radionica

Biznis NLP za uspešne menadžere

16/03/2018
Šta je ono što može napraviti drastičnu promenu u ovoj poslovnoj godini i otvoriti novo poglavlje u vašoj profesionalnoj karijeri? Iako svi znamo da istrajnost, ekspertiza i usmerenost na tržišne prilike jeste neophodan faktor za uspeh, složićemo se da postoji „ono nešto“ što dovodi do dodatne profesionalne izvrsnosti i ličnog zadovoljstva.
Primena NLP principa je ono što dokazano odlikuje veliki broj najuspešnijih menadžera, kako u svetu tako i u Srbiji. Uspešni ljudi koriste NLP alate, bili oni svesni ili nesvesni činjenice da je to NLP. Zato vas NLP Centar poziva da nam se pridružite 26. marta od 18.00h, kako bismo zajedno uvideli potencijale NLP metodologije u domenu modernog i uspešnog menadžmenta. Luica Radivojević, trener I dokazani praktičar poslovnog NLPa će, u formi otvorene radionice, diskutovati sa odabranim polaznicima o mestu koje NLP zauzima u poslovnoj komunikaciji, potencijalima koje isti donosi, predrasudama sa kojima se praktičari NLPa susreću i svemu onome što se na tom putu može uraditi za budući poslovni uspeh.

NLP Centar već deset godina baštini reputaciju profesionalnog i realnog pristupa NLP metodoligiji. Ogroman broj polaznika iz privrednog domena svedoče o onome što je oduvek bila vodeća ideja Centra: NLP je moćan alat koji traži i vrhunskog majstora. 26. marta, od 18:00h, očekujemo poznata i nepoznata lica koja kontinuirani razvoj percipiraju kao strateški smer ličnog I profesionalnog uspeha. Pričaćemo o promeni paradigme, uspehu I NLP-u, kao tehnici za koju garantujemo da, ljudima koji su spremni da rade na sebi, može doneti podizanje komunikacije na visok nivo, promenu neželjenih ponašanja i postizanje svih ciljeva.

Teme koje će se obrađivati tokom radionica:
qm
Šta je NLP
Šta je NLP i na čemu se zasniva
tls
NLP alati
Na koji način možete primeniti NLP alate za poboljšanje rezultata i efikasnosti u poslu?
ICon-template
NLP i ideje
Kako pomoću NLP-a možete efikasnije predstaviti svoje ideje?
rs
Dobijanje saglasnosti
Kako možete dobiti saglasnost saradnika ili podršku nadređenih za poslovni projekat?
oblast
Oblasti primene NLP-a
U kojim oblastima života i posla možete imati najviše koristi od NLP tehnika?
yn
Izbor pravog treninga
Kako da napravite pravilnu procenu između različitih NLP treninga?
Tvoje putovanje ka boljoj verziji sebe može da počne na ovoj radionici. Sada je sve na tebi.

Popuni formular klikom na dugme ispod i osiguraj svoje mesto za NLP radionicu 26. marta.

Prijavi se