5Elenaradionica

Da li zaista znamo ko smo – Energetska dimenzija identiteta?

18/11/2022
  • atmadmin
  • Uncategorized
  • Коментари су искључени на Da li zaista znamo ko smo – Energetska dimenzija identiteta?

Rezervišite svoje mesto

Da biste prisustvovali radionici potrebno je samo da se prijavite. Broj mesta je ograničen.


Pridružite se radionici koja produbljuje koncept ličnog razvoja i razumevanja svog identiteta kroz njegovu energetsku dimenziju, koja čuvenom pitanju „Ko sam ja?“ daje beskonačni prostor postojanja, saznanja, promene i delovanja, i omogućava vam da prodrete do nesvesnih sadržaja svoje ličnosti.


Zašto je radionica korisna?

Samospoznaja je životni i kompleksan proces koji zahteva balansiran pristup kognitivnih i intuitivnih načina dobijanja uvida o sebi. Pomeranje limita ega i otkrivanje ličnog, suštinskog identiteta prevazilazi naš ljudski um i postojeću mapu. Znamo da svesni um ne može napraviti promenu, pa je ova radionica jedan od izvrsnih načina da kreiramo novo iskustvo i promenimo percepciju sebe i sveta koji nas okružuje.

Fokus je na dubinskoj strukturi ličnosti, na „iskri“ i na jednom od oblika u kom se ona pojavljuje – energija, na njen uticaj u svakodnevnim interakcijama i integracija ove dimenzije sa coach pozicijom.

Kada jednom budete mogli da osetite i razumete svoju „iskru“, bićete u mogućnosti da osetite i prepoznate iste suštinske identitete kod drugih. To će Vam pomoći da na bolji način, kao pojedinci ili profesionalci radite sa drugima, podržite ljude u vašem okruženju ili svoje klijente.

Tokom ove radionice dobićete:

  • Uvide o energetskoj dimenziji vašeg identiteta
  • Veću prisutnost u svakodnevnom životu, fleksibilnost u promeni perceptualnih pozicija i držanje coach pozicije
  • Stabilnost i usaglašenost sa sobom i drugim ljudima
  • Ova radionica će Vam pomoći da se približite sopstvenoj suštini

Šta je “Putovanje identiteta?”

Kroz prizmu ovog modela, identitet je predstavljen kao dinamična i multidimenzionalna struktura. Dimenzije identiteta imaju različite kvalitete i mogu biti aktivirane pojedinačno ili istovremeno u različitim situacijama.

Jednom aktivirane dimenzije našeg identiteta usmeravaju naša delovanja (na svesnom i nesvesnom nivou) ka dobijanju potvrde od strane drugih.

Cilj ove radionice nije da Vam pomogne da otkrijete istinu, već da Vam pomogne da kreirate mapu koja će Vam pomoći da nastavite da upoznajete sebe i da vas pozove na lično putovanje tokom potrage za sopstvenom istinom, koja će, nadamo se, uticati i na postizanje konkretnih i merljivih rezultata u realnom svetu..

Kad

29. novembar
18:30h

Gde

Atria Group,
Ljubiše Jovanovića 7 ili online

Rezervišite svoje mesto

Ko će biti vaš trener?

2 BRC2885

Elena Antonovska

Elena Antonovska je ICF – Professional Certified Coach i trener sa glavnim fokusom na duboku transformaciju kroz coaching i razvoj individualnog liderskog potencijala, promena perspektive i povećanje motivacije, kreativnosti i povezivanja.
Vlasnik je Ars Lucida – Coaching & Training, a u martu 2017. godine proglašena je za najuspešniju ženu menadžera za 2016. godinu u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.
Stekla je svoje profesionalno iskustvo u raznim poslovnim okruženjima u oblasti komunikacije, treniranja, treninga, preduzetništva i praktičnih pristupa u ličnom i profesionalnom razvoju. Kako je i sama lider i preduzetnik više od 15 godina veoma je svesna prednosti i izazova poslovnog konteksta i izvršnog položaja. Ona donosi iskustvo, znanje i razumevanje svom radu sa klijentima kao podrška u procesu coachinga.
Areas of Expertise: Authentic Leadership, Resilience & Presence, Mindfulness, Emotional

Intelligence, Communication, Work – Life Balance, Deep Coaching, Solution Focused Coaching