21event1

Izvan Afirmacija: Otkrijte novi put ka mentalnom blagostanju

02/10/2023
  • atmadmin
  • Uncategorized
  • Коментари су искључени на Izvan Afirmacija: Otkrijte novi put ka mentalnom blagostanju

Želite li otkriti tajnu za unapređenje vašeg mentalnog blagostanja, ali tražite nešto više od uobičajenih afirmacija?

Afirmacije su moćan alat za pozitivne promene, ali šta ako vam kažemo da postoji nešto što može biti još efikasnije, nešto što će zaista transformisati vaš život? Nedavna istraživanja su otkrila fascinantne alternative koje imaju potencijal da potpuno promene vaš pristup stresu i unaprede vašu svakodnevicu.

Pridružite nam se na našoj interaktivnoj radionici, gde ćete dobiti priliku da istražite ove fascinantne alternative na praktičan način. Kroz inspirativne primere i vežbe, naučićemo vas kako da aktivno unapredite vaše mentalno blagostanje, suočite se sa stresom na potpuno novi način i postignete pozitivne promene u svom životu.

Rezervišite svoje mesto danas i krenite na nezaboravnu avanturu ka vrhunskom mentalnom blagostanju! Prilika je pred vama, neka se promene dešavaju sada!

Kada: 20.10. u 19h | Trajanje: 2h Lokacija: Ljubiše Jovanovića 7


Fasilitator: Borko Kikić Biografija

Borko Kikić poseduje preko 20 godina iskustva u finansijskom sektoru od pozicija prodaje, HR menadžera do saradnika za selekciju i trening. Radio je na projektu modelovanja uspešnih prodavaca na osnovu kojeg je napravljen i proces obuke novih zaposlenih.

Borko je NLP trener, PCM trener, PDA analitičar i sertifikovani LAB profil specijalista. Održao je veliki broj in house treninga u regionu. Borkova oblast ekspertize je organizacioni i lični razvoj, razvoj prodajnih veština. Do sada je održao nekoliko stotina trening dana. U slobodno vreme drži NLP treninge sa mladima.