x21NLP Radionuca 2

Jačanje imuniteta kroz harmoniju mirisa: Esencijalna ulja za zdravlje cele porodice

30/09/2023
  • atmadmin
  • Naslovna, Vesti
  • Коментари су искључени на Jačanje imuniteta kroz harmoniju mirisa: Esencijalna ulja za zdravlje cele porodice

Rezervišite svoje mesto

Cena za prisustvo na radionici je 15€, a svaki učesnik dobiće na poklon esencijalno ulje slatke pomorandže.

Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen.


 

Zamislite život u kojem vaša porodica odiše zdravljem i vitalnošću. Sada to možete postići uz pomoć moćnih esencijalnih ulja i njihovog pozitivnog uticaja na imunološki sistem. Ova radionica je posvećena otkrivanju tajni esencijalnih ulja i njihove uloge u jačanju imuniteta vaše porodice.

Zašto esencijalna ulja?

Esencijalna ulja su prirodni darovi biljnog sveta, bogati koncentratima aktivnih jedinjenja koja pružaju brojne zdravstvene benefite. Naučite kako ova ulja mogu ojačati imunološki sistem, smanjiti stres i unaprediti opšte blagostanje cele porodice.

Šta Vas očekuje?

1. Upoznajte moć esencijalnih ulja: Saznajte kako esencijalna ulja, dobijena iz biljaka, mogu imati blagotvoran uticaj na imunološki sistem i celokupno zdravlje.

2. Harmonija mirisa za balansiranje duha i tela: Otkrijte kako mirisi utiču na naše emocionalno stanje i kako ih možete koristiti za postizanje harmonije i ravnoteže u vašem domu.

3. Recepti za zdravlje: Naučite jednostavne recepte i tehnike za upotrebu esencijalnih ulja kako biste poboljšali imunitet vaše porodice. Od aromatičnih difuzora do melema za masažu, saznajte kako maksimalno iskoristiti ove blagodati prirode.

4. Podelite iskustva sa drugima: Ova radionica je prilika da se povežete sa osobama koji dele ista interesovanja i podelite svoja iskustva

Ukoliko poznajete nekoga kome bi ova tema bila korisna i interesantna, slobodno ga pozovite i dođite zajedno! 😊
Prijavite se već danas, broj mesta je ograničen.

2location 150x150 1

Kad

2. decembra
u 18h

3location2 150x150 1

Gde

Ljubiše Jovanovića 7
Uživo

Rezervišite svoje mesto

Cena za prisustvo na radionici je 15€, a svaki učesnik dobiće na poklon esencijalno ulje slatke pomorandže.

Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen.

1Olivija

Predavač

Olivija Popović

Diplomirala na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na odseku za italijanski jezik i književnost. Nekoliko godina radila kao profesor italijanskog jezika, sudski tumač i simultani prevodilac u Srbiji i Italiji. Nakon toga završila MBA studije na Heriot-Watt Univerzitetu u Velikoj Britaniji. U tom periodu otkrila je svet esencijalnih ulja i postala svesna činjenice da njihovom upotrebom može da poboljšala svaki aspekt svog života, odlučila je da se ponovo vrati učenju. Završila je studije iz oblasti aromaterapije na New York Institute of Aromatic Studies i postala licencirani aromaterapeut u SAD. Trenutno radi kao aromaterapeut na relaciji Kina – Švajcarska – Srbija i saradnik kompanije dōTERRA, koja proizvodi najčistija terapeuska esencijalna ulja na svetu.