nlp master

Jesenji NLP Master trening

30/08/2014

Prvog dana novembra sa edukacijom će početi peta grupa NLP Mastera.

NLP Master je osamnaestodnevni trening program namenjen razvoju veštine upotrebe NLP alata u radu sa drugim ljudima. Uslov za učešće na ovom treningu je završen „NLP Practitioner” trening u minimalnom trajanju od 130h. Fokus ovog treninga je na simultanoj upotrebi više NLP alata u procesima modelovanja izuzetnosti. Učesnici treninga imaće mogućnost da kreiraju i razviju nove NLP alate, da pomere sopstvene granice, da krenu korak van NLP okvira postavljenih treningom „NLP Practitioner”.

Za sve zainteresovane koji se za ovaj trening budu prijavili do 1. oktobra obezbedili smo 10% popusta.

Treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su akreditovani od strane priznatih međunarodnih institucija:

  • Međunarodna asocijacija NLP instituta (IN-NLP) iz Nemačke,
  • Međunarodna NLP asocijacija (IA-NLP) iz Švajcarske

Više informacija o sadržaju treninga NLP Master možete naći ovde.

Pogledajte šta o svom učešću na NLP Master programu kaže Aleksandra Kandić:

„Prvo završis NLP Practitioner i promeniš neka ponašanja, dobiješ uvid u to šta jesi, i što je još važnije u to šta možeš da postaneš, kao i koje alate dobijene na treningu možeš u tu svrhu da koristiš. I dok sve to radiš, shvataš da ti se otvara portal u sopstvenu dušu i onda se usudiš da tamo zaviriš…

Da bi se tamo obavio inventar, važno je da se upiše NLP Master, na kome ti demonstriraju, možda manje od 1000, ali zato sigurno više od 900 puta: ko si, bre, ti da ne dozvoliš sopstvenoj veličini da ostvari svoj pun potencijal?

I onda postaneš stena i više ti ne može niko ništa…

Kad kažem stena, ne mislim na neku nefleksibilnu ličnost, lišenu osećanja ili ljudskosti. Mislim na kongruentnu, ‘centriranu’ osobu, koju ne pomeraju obične, svakodnevno iscrpljujuće stvari ili ljudi koji život čine manje lepim. I ne kažem da se ta osoba postaje u toku ili odmah nakon što je NLP Master trening okončan, kažem da se takva osoba gradi svaki dan, nadgrađujući na osnov postavljen treningom. Za mene u tome i jeste sva lepota – kao što svi znamo, destinacija ne igra preterano, MVP je ipak, putovanje…“

Za više informacija o treningu posetite stranu NLP Master ili nas kontaktirajte pozivom na 011 4123 410 ili 060 029 0091 ili putem email-a info@nlpcentar.com.

Vidimo se u NLP Centru!