in nlp

Još dva NLP Master trenera u našem NLP timu

20/03/2015

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da su još dva trenera u našem NLP timu postala NLP Master treneri. Sandra Savanović Stevanović i Josip Bošnjaković su ispunili sve uslove propisane od strane međunarodne NLP organizacije International Association of NLP Institutes (IN-NLP) za dobijanje titule NLP Master trener.

Sandra-SavanovicSandra Savanović Stevanović je sertifikovani NLP Master trener i Fellow Member Trainer IANLP. Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomista. Poslednjih 10 godina radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj. Poseduje više trenerskih sertifikata od kojih su najznačajniji međunarodni trener i kouč po CEFE metodologiji, senior trener ProNeta i sertifikovani trener Persone Global. U oblasti treninga, razvila je preko 20 trening programa, napisala je i uredila veći broj priručnika iz oblasti razvoja preduzeća. Prosečno godišnje održi oko 1000 trening sati u zemlji i jugoistočnoj Evropi. U oblasti konsaltinga, radila je sa preko 500 preduzeća i 2000 preduzetnika u zemlji i regionu na različitim programima obuke, podrške i razvoja.

Josip BosnjakovicJosip Bošnjaković se bavi edukacijom i treninzima poslednjih 8 godina. Sertifikovani je NLP Master trener. Pored edukacija iz oblasti NLP-a i komunikacije završio je više treninga iz domena prodaje, selekcije zaposlenih i marketinga. Prošao je sve trening programe za trenere kompanije Persone Global. Josip poseduje profesionalno iskustvo od 14 godina u prodaji, menadžmentu, selekciji zaposlenih i marketingu. Bavio se i konsaltingom u segmentu razvoja više malih i srednjih kompanija. Radio je na više projekata i upravljao budžetima. Autor je priručnika za rad u edukaciji mladih. Diplomirani ekonomista po formalnom obrazovanju. U kompaniji Atria Group SEE radi kao trener i koordinator prodajnih aktivnosti za region Vojvodine.