its

Kako biti uočljiv na IT tržištu?

25/01/2020
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Kako biti uočljiv na IT tržištu?
Svestan si da radiš u atraktivnoj industriji. Konkurencija je nemilosrdna. Dobro poznaješ svoje mogućnosti. Želiš da uloženo vreme i znanje naplatiš adekvatno. Plan ti je da pokreneš uspešan i inovativan startup. Međutim, postoje stvari koje te blokiraju na tom putu…

Kako to da rešiš?

Pored perfektnog vladanja materijom, neophodne su još neke veštine koje prave razliku. Bil Gejts je u intervjuu za CNN istakao da je Džobs jednostavno radio stvari kao da je „sa drugog sveta“. Iz njegove perspektive, Džobs je bio genije koji je znao kako da ispriča priču. Na taj način je stvorio verovanje da je Apple zaista poseban baš kao i on sam. Takođe, Gejts je izjavio da nikada pre i posle Džobsa nije video nekoga sa takvom sposobnošću da pronađe talentovanu osobu i motiviše je.

Ukoliko želiš da postaneš uočljiv na IT tržištu, potrebno je da ovladaš komunikacionim veštinama, naučiš kako da motivišeš sebe ali i ljude iz svog okruženjai da u svakom trenutku budeš svestan/a misije na kojoj se nalaziš.

Sa svojim znanjem, ekspertizom i ovim veštinama moći ćeš da uveriš ljude da radiš nešto drugačije u odnosu na sve ostale. Ilon Mask ima tu sposobnot, možeš je imati i ti.

12. februara od 18 časova u NLP Centru organizujemo praktične vežbe ,, Kako biti uočljiv na IT tržištu?”. Tvoj trener biće Darko Gajić CEO PC Centra. On je osoba od structure i informacije. Poznat je po sistematičnom pristupu u radu. Podeliće sa tobom svoje poslovno iskustvo i izazove sa kojima se susreo.

Na radionici ćeš naučiti:

Kako da pregovaraš
Kako da delegiraš zadatke
Šta je to cilj i kako da ga postaviš
Kako da razviješ komunikacionu veštinu i poentiraš ono što želiš
Kako da bolje razumeš korisnike i njihove potrebe kako bi kreirao produkt koji im je potreban
Kako da motivišeš sebe ali i svoje kolege

Zašto bi nam verovao?

Mi smo NLP Centar, deo kompanije Atria Group, lidera u celom regionu kada je u pitanju lični i profesionalni razvoj. Radimo sa najvećim kompanijama u Srbiji i regionu, nekoliko hiljada održanih treninga je iza nas i na hiljade polaznika koji su unapredili sebe kroz rad sa nama. Sa potrebama u IT industriji upoznali smo se tokom rada sa kompanijama: Nordeus, Microsoft, FIS, Humanity… Više o nama možeš pogledati na sajtu www.atriagroup.rs.

Šta je zapravo NLP?

NLP je način da upoznaš sebe i ono što te čini zadovoljnim. NLP nije srećologija. NLP je strukturirani rad na jačanju ličnih potencijala i ostvarivanju ciljeva. NLP je način da rešiš svaki konflikt u sebi. NLP je kod sa kojim ćeš napraviti razliku. Neuro Lingvističko Programiranje je pravi način da programiraš sebe onako kako zaista želiš.

Ako želiš da zajedno da radimo na tvom razvoju, vidimo se 12. februara u NLP Centru.


Tema edukacije: Kako biti uočljiv na IT tržištu?

Vreme i datum početka: sreda, 12. februar 2020. 18:00h – 21:00h

Mesto održavanja: Bulevar kralja Aleksandara 219/II
Prijave su zatvorene