ciljevi nlp

Kako da 2020. bude moja najuspešnija godina?

26/12/2019
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Kako da 2020. bude moja najuspešnija godina?
O uspehu mogu da govore svi ali to ne znači da svi znaju i kako se isti postiže. Da bi čovek bio uspešan potrebno je da postane svestan jedne stvari, a to je da se sva moć nalazi u njegovim rukama.

Uspeti znači prvo upoznati sebe!

Koliko poznajete sebe?
Koliko znate šta zaista želite?
Kako mislite da ostvarite uspeh ako ne znate tačno šta to za vas znači?
Kako da prepoznate šta je to što vi želite, a šta je uticaj drugih ljudi oko vas, trendova i svega onoga što niste zaista vi?

Odgovore na ova pitanja otkrićemo zajedno 22. januara na intenzivnoj radionici ,, Kako da 2020. bude moja najuspešnija godina?”. Tom prilikom, vaš razvoj podržaće NLP Trener Vesna Stupar, novo lice NLP Centra. Ona je sertifikovani NLP Trener i Kouč sa bogatim poslovnim iskustvom u marketingu, prodaji i menadžmentu. Nakon uspešne karijere menadžera otislnula se u preduzetničke vode. Sada uživa u radu sa ljudima, edukaciji i uspesima svojih klijenata.

Ona će govoriti o tome:

ip2
Kako da ojačate sebe na putu realizacije svojih ciljeva.
ip1
Kako da postavite svoj cilj.
ip8Kako da prepoznate šta vam je zaista važno.
ip3Kako da vaš cilj bude ostvariv.
ip11Kako da iskoristite iskustva uspešnih ljudi.
ip10 Kako da sebi budete najveća podrška a ne saboteri uspeha.
ip7Zabludama u postavljanju ciljeva.
ip6Kako da ne pravite greške koje vas koštaju uspeha.
ip5Kako da prepoznate matrice ponašanja neuspešnih ljudi.
Ove teme Vesna će obajsniti kroz konkretne, a pre svega vama korisne primere i tehnike NLP metodologije. Krajnji cilj radionice je da napravite ličnu strategiju razvoja pomoću NLP-a i postanete bolja verzija sebe već u 2020-oj godini.

Šta je zapravo NLP?

NLP nije magija. NLP je način da upoznate sebe i ono što vas čini zadovoljnim. NLP nije srećologija. NLP je strukturirani rad na jačanju svojih potencijala i ostvarivanju svojih ciljeva. NLP nije način da promenite druge, već način da promenite sebe i da prestanete da želite da menjate druge zato što vam to više neće biti važno. NLP je način da rešite svaki konflikt u sebi. Kada to uradite bićete najbolji za sebe, za druge vama važne ljude i ostvarićete sve svoje ciljeve.

Ko smo mi?

Mi smo NLP Centar, deo kompanije Atria Group, lidera u celom regionu kada je u pitanju lični i profesionalni razvoj. Radimo sa najvećim kompanijama u Srbiji i regionu, nekoliko hiljada održanih treninga je iza nas i na hiljade polaznika koji su unapredili sebe kroz rad sa nama.

Za nas je najveći uspeh kada naši polaznici ostvaruju svoje uspehe! Prijavi se za ovu jedinstvenu radionicu i postavi čvrste temelje svog uspeha!

U želji da se posvetimo svakome od učesnika i efikasno prenesemo znanje, radionice u NLP Centru imaju ograničen broj prijava. Obezbedite svoje mesto na vreme. Vidimo se 22. januara od 18 časova u NLP Centru.