Miroslava iskustva

Kako je NLP postao moja profesionalna misija? – Miroslava Marić

14/06/2018

 

Želja da budem bolja verzija sebe, da unapredim komunikaciju, da budem fleksibilnija i odlučnija kao i da to znanje prenesem na druge ljude, doveli su me do NLP-a. Iz mnoštva informacija i sadržaja vezanih za tu temu, posebnu pažnju mi je privukla reklama za Intenzivni NLP trening na Kopaoniku. Pomisao da se spoji lepo i korisno i očekivanje da će tu biti prisutni pozitivni i inspirativni ljudi, bili su dovoljni da ideju sprovedem u delo i prijavim se za trening.
Bio je to pravi pogodak! Dobila sam mnogo, mnogo više od očekivanog. Zahvalnost za to upućujem celom timu NLP Centra i sjajnim trenerima – Peđi, Sandri, Darku i Josipu. Svojom harizmom, znanjem i načinom rada, uz mnogo praktičnih vežbi, približili su mi ovu, za mene nepoznatu nauku, a tako značajnu za moj lični razvoj i za posao kojim se bavim.Prekrasan ambijent, divni novi ljudi koje sam upoznala, opuštena atmosfera i zabavne aktivnosti – paraglajding, bob na šinama, večernja druženja uz karaoke i muziku, doprineli su da 8 intenzivnih dana treninga prosto prolete.

Radim na fakultetu i moja je želja da studente, mlade ljude koje čekaju poslovni i životni izazovi, upoznam sa ovim tehnikama i veštinama. Želim da im prenesem svoje znanje kako da dobro postave svoje ciljeve, budu odlučni, a u isto vreme fleksibilni. Takođe želim da nauče kako da uspešno komuniciraju u okruženju koje nije uvek pozitivno i inspirativno. Misija mi je da studente usmerim kako ne bi lutali već učili kroz svoje greške, baš kako sam i ja to radila.

To je moja misija i moj poziv.

Miroslava Marić
Učesnica NLP Practitioner
banerblog