12/04/2018
U susret NLP Intenzivnom programu koji će se održati na Kopaoniku, organizujemo NLP radionicu pod nazivom: “Kako prevazići svaku primedbu u prodaji” gde će NLP Master Trener Peđa Jovanović učesnicima pokazati kako da efektivno upravljaju primedbama klijenata, koristeći NLP tehnike. Ova radionica će biti održana u sredu, 25. aprila u 18.00h u Beogradu.

U svakom pregovaranju, prodaji ili poslovnom sastanku, postoji jedna prepreka koja ozbiljno može ugroziti postizanje uspešnog dogovora – PRIGOVOR sagovornika. Prigovori su, gotovo, izvesnost. Čak i kupci koji su jako zainteresovani i motivisani za kupovinu imaju prigovore.

Problem nije u prigovorima, već u neadekvatnoj reakciji na iste.

Nakon što prodavac čuje primedbu ili prigovor kupca, najčešće se dešavaju dva scenarija – on nastavlja da vrši pritisak na klijenta ili se povlači. Iako su ovo dva najčešća scenarija, oni nisu i indikatori uspešne prodaje. Naprotiv, postoje mnogo bolji načini komunikacije koji će voditi uspešnijoj prodaji i dugoročnoj saradnji.

Zašto organizujemo ovu radionicu?

Nekoliko faktora je uticalo na ovu inicijativu. Prvo, mislimo da mnogo prodavaca ima veliki potencijal za razvoj koji može da iskoristi i želimo da budemo podrška u njihovom ličnom razvoju. Drugo, želimo da pokažemo kako će, sa pravim komunikacionim alatima, svaki proizvod ili usluga doći do targetiranog kupca.

Zašto je tebi potrebna ova radionica?

Da li znaš koliko puta dnevno “prodaješ” nešto? Bilo da prodaješ proizvod, predstavljaš svoju ideju menadžeru, prezentuješ projekat investitorima ili želiš da naučiš kako da uspešno odgovoriš na svaku primedbu, onda je ovo radionica za tebe.

Tokom 3 sata, naučićeš kako da:
icc2
Izgradiš poverenje i razumeš proces poverenja
ic4
Kategorišeš različite primedbe i odgovoriš na iste
ic5
Koristiš NLP tehnike za najefektivnije predstavljanje proizvoda
ic6
Primedbe iskoristiš kao resurse za dalju komunikaciju

Ko će ti pokazati najefektivnije tehnike?

Nakon deset godina provedenih u korporativnoj prodaji i narednih deset godina uspešnog preduzetništva, Peđa Jovanović je prošao kroz različite prodajne situacije. Od sklapanja višemilionskih ugovora do prodaje pristupačnijih proizvoda i usluga, Peđa je uvek uspevao da iznađe WIN-WIN rešenje svakog sastanka. Ovu radionicu je osmislio kao interaktivni trening na kome će sa tobom i ostalim učesnicima raditi na konkretnim primerima iz prakse.

Ko je Peđa Jovanović?
Peđa je NLP Master Trener akreditovan od strane međunarodnih NLP udruženja IN-NLP (Nemačka) i IANLP (Švajcerska). On je osnivač NLP Centra i konsultantske kompanije Atria Group, koje iza sebe imaju godine uspešnog poslovanja.

Kako da se pripremiš i prijaviš za radionicu?

Postoje 3 uslova za radionicu:
Dođi sa konkretnim primedbama koje su ti sagovornici davali prilikom prodajnih sastanaka ili pregovora
Dođi sa spremnošću da učiš
Odvoji 3 sata za sebe!
Ako možeš da ispuniš navedene uslove, tvoje je samo da se prijaviš

Prijavi se za radionicu

Pročitaj još

Pročitaje članke sa sličnom temom.