csas

Ključni faktori uspeha – NLP radionica

23/07/2018
U susret NLP Practitioner treningu koji počinje u septembru, polako se pripremamo za veliki iskorak u ličnom razvoju. Stoga, za sve vas koji želite da napredujete i da se razvijate, spremili smo malo letnje iznenađenje. Organizujemo NLP radionicu ,,Ključni faktori uspeha“ koja će se održati 15. avgusta u 18.30h na dobro poznatoj adresi NLP Centra. (Bulevar kralja Aleksandra 219/II).

Doći do cilja, ostvariti uspeh je stvar odluke i stava koji imaš prema životu, ali šta se dešava kada ne ostvaruješ svoje ciljeve već ciljeve koji su definisani pod uticajem ljudi, situacija i okolnosti iz okruženja? Zapitaj se, čije ciljeve ostvaruješ?

„Ja nisam proizvod okolnosti. Ja sam proizvod svojih odluka“ – Stiven Kovi
Da li želiš da naučiš kako da prepoznaš vlastite potrebe i u skladu sa time skrojiš uspeh baš po svojoj meri? Na ovoj radionici saznaćeš koji su glavni faktori pomoću kojih ćeš kreirati sopstveni put uspeha. Naučićeš kako da pravilno i jasno definišeš cilj i akcione korake koji su neophodi za njegovu realizaciju, kao i da kažeš ne okruženju koje ti nameće određene norme.
Tokom tri sata, naučićeš kako da:
11
22
33
44
55
65

Ko će te uputiti u najefikasnije tehnike za realizaciju bilo kog cilja?

Jednostavno, on je osoba koja radi isključivo ono što voli i jako je dobar u tome. Lični i profesionalni razvoj su domeni njegove ekspertize, strasti i kreacije.

Ko će biti tvoj trener uspeha?
Luica Radivojević je sertifikovani NLP Trener i HR consultant, trener programa Persone Global i sertifikovani PCM (Process Communication Model®) Kouč i PCM Trener koji svoja znanja prenosi kroz rad u NLP Centru.

Kreiraj uspeh baš po svoj meri, prijavi se za radionicu!
Kako da se pripremiš i prijaviš za radionicu?

Postoje 2 uslova za radionicu:
Budi spreman da učiš
Odvoji 3 sata za sebe!
Ako možeš da ispuniš navedene uslove, tvoje je samo da se prijaviš

Prijavi se za radionicu