Nagradna igra

Nagradna igra

06/05/2016

Već dugi niz godina NLP Centar je glavni partner vašeg razvoja. Zato i ovaj put imamo nešto specijalno za vas.

Učestvovanjem u našoj NLP nagradnoj igri imate jedinstvenu priliku da osvojite ceo trening NLP Practitioner koji će se održati na Kopaoniku od 9 – 17.7.

Pridružite nam se i postanite bolja verzija sebe!


slika-objava-1

 

POČETAK NAGRADNE IGRE

Učestvujte u našoj nagradnoj igri i pozovite prijatelje da vam se pridruže. Osvojite najvredniju investiciju u svoj lični i profesionalni razvoj. Da biste se prijavili za učešće u nagradnoj igri, potrebno je da uspešno izvršite prvi zadatak, koji će biti objavljen 9.5. na našoj facebook strani. Redovno pratite zadatke i izvršavajte ih u predviđenom roku – pre objave sledećeg.


 

 

 

USLOVI IGRE

Svaki učesnik nagradne igre treba uspešno da odgovori na 5 postavljenih zadataka. Da biste uspeli da uđete u finale, na zadatku 5, potrebno je da prikupite što više lajkova. Imena svih učesnika koji budu ušli u uži izbor biće objavljena na našem sajtu i facebook strani. Rok za rešavanje zadatka mora biti ispoštovan.

 

 


objava-s-2

ZADACI

Vaš zadatak je da odgovorite na 5 zadataka koje ćemo objavljivati sledećim redosledom:

1. zadatak –  9.5.

2. zadatak – 14.5.

3. zadatak – 17.5.

4. zadatak – 20.5.

5. zadatak – 23.5.

Veliko finale biće održano 27.5.

 

 


slika-objava-3

FINALISTI

Da biste postali finalista neophodno je da na petom zadatku prikupite što više lajkova. Imena svih učesnika koji budu ušli u uži izbor biće objavljena na našem sajtu i na facebook strani.

 


objava-4

 

 

INTENZIVNI NLP TRENING NA KOPAONIKU

Intenzivni NLP Practitionar se održava od 9.7. do 17.7. u hotelu “Kraljevi čardaci“ na Kopaoniku. Više o informacija o ovom treningu možete naći ovde.

 


 

 

 

DVA VREDNA SERTIFIKATA

Trening “NLP Practitioner” je sertifikovani trening program akreditovan od strane međunarodniih NLP asocijacija iz Švajcarske i Nemačke. Na kraju treninga učesnike očekuje sertifikacija koja se održava nakon odslušanih svih sedam modula.