feature

Nagradna igra NLP Centra 2016

05/06/2016

Dragi prijatelji i učesnici nagradne igre NLP Centra,

U prethodnom periodu NLP Centar je organizovao nagradnu igru na svojoj Facebook stranici sa ciljem da se omogući publici da kroz učešće u istoj osvoji Intenzivni NLP trening.

Nagradna igra se sastojala iz niza koraka koje je bilo neophodno ostvariti kako bi se učesnici kvalifikovali u veliko finale koje je organizovano u nedelju 29. maja 2016. godine.

Veliko finale je bilo koncipirano po principu Treasure hunt-a, a raspored takmičara i nagrade koje su takmičari osvojili su:

1. mesto Marko Knežević – Učešće na intenzivnom treningu NLP Practitioner
2. mesto Viktor Jeremić – 50% popusta na Intenzivni NLP Practitioner
3. mesto Tamara Popadić – Učešće na treningu NLP Komunikacija

Poslednji zadatak pred finale je bio kreiranje video materijala na temu “Uspešna komunikacija” gde su se svi učesnici potrudili da na što bolji način predstave šta je za njih uspešna komunikacija. Ideja je bila da učesnik sa najviše glasova (like-ova) dobije prednost u poslednjem zadatku, međutim zbog određenih nepravilnosti tim NLP Centra je odlučio da ovi glasovi ne utiču na prednost u finalnom zadatku. Kako bismo bili sigurni da je odluka ispravna, pri donošenju iste, konsultovali smo se sa nezavisnim internet ekspertom Istokom Pavlovićem koji nam je potvrdio da postoje određene nepravilnosti (bot like-ovi).

Mogu da konstatujem da su ti lajkovi 100% kupljeni, jer su profili sa stranim imenima, bez profilnih slika i ostalih informacija.
Istok Pavlović

Zbog toga je tim NLP Centra odlučio da naši treneri glasanjem odaberu još tri dobitnika na osnovu video materijala i na taj način nagrade trud takmičara.

Raspored takmičara koji su nagrade osvojili na osnovu glasova trenera NLP Centra je:

1. mesto Aleksandra Nikolić – Učešće na Intenzivnom treningu NLP Practitioner
2. mesto Anna Petrović – 50% popusta na Intenzivni NLP Practitioner
3. mesto Biljana Stojanović – Učešće na treningu NLP Komunikacija

Svim dobitnicima nagrada čestitamo od srca!

Vaš NLP Centar