najava nagradna igra

NLP nagradna igra

19/10/2015

Ove jeseni NLP Centar je za vas spremio nešto potpuno novo!

Učestvovanjem u našoj NLP nagradnoj igri imate jedinstvenu priliku da osvojite ceo treninig NLP Pracitioner.

Pridružite nam se i postanite bolja verzija sebe!

separator-top

NAGRADNA IGRA

separator-bottom

2

Početak nagradne igre

Učestvujte u našoj nagradnoj igri i pozovite prijatelje da vam se pridruže. Osvojite najvredniju investiciju u svoj lični i profesionalni razvoj. Redovno pratite zadatke i izvršavajte ih u predviđenom roku – pre objave sledećeg.


 

Uslovi i pravila

Svaki učesnik nagradne igre treba da odgovori na 7 postavljenih zadataka. Rok za rešavanje zadatka mora biti ispoštovan. Ispunjavanjem svih zadataka kandidat se kvalifikuje za finalni krug. Imena svih učesnika koji budu ušli u uži izbor biće objavljena na našem sajtu i facebook strani. Kako biste iz finalne trke izašli kao pobednik, potrebno je da skupite najviše lajkova. Osoba sa najvećim brojem glasova biće nagrađena učešćem na našem treningu NLP Practitioner. Trening NLP Practitioner traje od 14. novembra do 26.marta 2015. i održava se vikendima (7 vikenda). Pravo na učešće ima svako ko do sada nije imao iskustva sa NLP treninzima. Prednost imaju najzainteresovaniji i najuporniji.

1


3

Zadaci

Vaš zadatak je da odgovorite na 7 zadataka koje ćemo objavljivati sledećim redosledom:

1. Zadatak – 21.10.
2. Zadatak – 23.10.
3. Zadatak – 26.10.
4. Zadatak – 29.10.
5. Zadatak – 1.10.
6. Zadatak – 3.11.
7. Zadatak – 5.11.

 


 

Finalisti

Učesnici nagradne igre koji budu ispunili svih 7 zadataka u datom roku se automatski kvalifikuju za finalni krug. Imena svih učesnika koji budu ušli u uži izbor biće objavljena na našem sajtu i na facebook strani.

4


5

Glasanje

Uz pomoć vaših prijatelja izborite se za prvo mesto u nagradnoj igri. Potrebno je da ih pozovete da vas podrže jednim „Like“ klikom.

 


 

Objava pobednika

Osoba sa najvećim brojem glasova biće nagrađena učešćem na našem treningu „NLP Practitioner“.

6


7

NLP Practitioner

Trening “NLP Practitioner” obuhvata 18 trening dana, tj. 130 časova treninga i 15 časova individualnih grupnih vežbi koje su raspoređene u 7 modula koji se održavaju vikendom. Više o samom treningu pogledajte ovde.

 


 

Dva vredna sertifikata

Trening “NLP Practitioner” je sertifikovani trening program akreditovan od strane međunarodniih NLP asocijacija iz Švajcarske i Nemačke. Na kraju treninga učesnike očekuje sertifikacija koja se održava nakon odslušanih svih sedam modula.

8