cover NLP konferencija

Naš NLP Master trener predavač na prvoj međunarodnoj NLP konferenciji u Pragu

28/08/2015

Naš NLP Master trener Peđa Jovanović biće predavač na prvoj međunarodnoj NLP Konferenciji u Pragu. Konferencija će pokriti preko 15 različitih tema koje će pružiti jedinstvenu priliku učesnicima da se upoznaju sa najnovijim metodama i tehnikama NLP-a, kao i njihovom primenom u različitim oblastima ličnog i poslovnog života.

logo-z

Pored Peđe, predavači na ovoj konferenciji biće priznati stručnjaci u oblasti NLP-a iz Amerike, Češke, Holandije, Nemačke, Slovačke i Danske. Oni će podeliti sa učesnicima svoja znanja i dosadašnja iskustva koja su stekli u oblasti NLP-a.

Peđa Jovanović NLPPredrag Jovanović je profesionalni sertifikovani kouč (PCC) akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation), član trenerskog tima Eriksonovog Koledža, NLP Master trener (sa pravom da sertifikuje u ime Međunarodne NLP asocijacije IA-NLP iz Švajcarske i Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP iz Berlina) i Master kouč (sa pravom da sertifikuje u ime Međunarodne asocijacije koučing instituta – ICI). Pored toga, Predrag je sertifikovani PCM (Process Communication Model) trener. Pre nego što je postao profesionalni trener i kouč, Predrag je proveo sedam godina na različitim prodajnim pozicijama.