ssradionica nlp

NLP – alat vrhunskih menadžera

25/05/2018
Zbog velikog interesovanja koje su izazvale predhodne radionice, odlučili smo da pre Intenzivnih NLP Treninga organizujemo još jednu radionicu. Nova radionica “NLP – alat VRHUNSKIH menadžera” održaće se 7. juna u 18h u prostorijama NLP Centra (Bulevar kralja Aleksandra 219/II).

Šta čini vrhunskog menadžera i lidera? Pored strukovnog znanja i iskustva, fokus jednog menadžera mora biti na kontinuiranom ličnom razvoju. Od osobe koja je na poziciji menadžera očekuje se da brzo i efikasno donosi odluke kao i sposobnost da istovremeno obavlja svoj deo posla i upravlja drugima. Komunikacione veštine, uticajno i efektivno pregovaranje, delegiranje, praćenje, organizovanost, motivacija, storytelling, orijentisanost na rešenje i cilj – sve su ovo veštine koje su ti neophodne, da bi bio uspešan menadžer.

Jer, kako ćeš upravljati drugim ljudima i biti njihov lider, kada nisi lider svojih ličnih promena i razvoja?
Upravo nam NLP daje šansu da budemo VRHUNSKI u onome što radimo. Primena NLP alata, koje ćeš naučiti na radionici, pomoćiće ti da se uspešno nosiš sa različitim situacijama koje ova uloga sa sobom nosi.
Na ovoj radionici, koja ima za zadatak da vas izazove, iznenadi, a pomalo i uplaši, saznaćete:
crcl1
Šta pravi razliku između prosečnih i vrhunskih menadžera?
crcl2
Kako da bolje upoznate sebe?
ciljs
Koliko lične vizije i ciljevi upravljaju našim poslovnim uspesima?
delegs
Kako da vladate veštinom delegiranja?
circl5
Koje vrednosti i uverenja koristimo u radu sa zaposlenima?
crcl6
Kako da efikasno sagledate problem i omogućite njegovo rešenje?
Ukratko, ovladaćete setom alata koji će vam značiti u boljoj organizaciji i boljem razumevanju i sebe i svojih zaposlenih.

Ko će ti pokazati kako da ovladaš tehnikama vrhunskih menažera?

On je osoba koja već nekoliko godina intezivno radi na programima razvoja liderskih potencijala, razvoju mladih menadžera i procesima tranzicije eksperata ka menadžerskim pozicijama.

Josip Bošnjaković je tvoj trener za uspeh
Kao sertifikovani NLP Master Trener bavi se edukacijom i treninzima poslednjih 14 godina. Kreativnost, doslednost i fleksibilnost su odlike njegovog pristupa.
U dosadašnjim iskustvima dizajnirao je i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 200 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj, Sloveniji i drugim zemljama.
Svoju ekspertizu stekao je u oblastima komunikacije, prodaje, marketingu i konsaltingu.

Nauči veštine vrhunskih menadžera!
Kako da se pripremiš i prijaviš za radionicu?

Postoje 2 uslova za radionicu:
Dođi sa spremnošću da učiš
Odvoji 3 sata za sebe!
Ako možeš da ispuniš navedene uslove, tvoje je samo da se prijaviš

Prijavi se za radionicu