2cNLP Letnje

NLP i samoosvešćivanje: Razumevanje sebe i svojih uverenja

12/07/2023
  • atmadmin
  • Uncategorized
  • Коментари су искључени на NLP i samoosvešćivanje: Razumevanje sebe i svojih uverenja
Ova radionica je posvećena istraživanju fascinantnog sveta NLP-a (Neuro-lingvističkog programiranja) kako biste dublje razumeli sebe i svoja uverenja. Kroz interaktivne vežbe i diskusije, otkrićete kako su vaši unutrašnji obrasci oblikovali vaše ponašanje i kako možete promeniti ono što želite. Proučavanje vašeg unutrašnjeg sveta nikada nije bilo toliko intrigantno i korisno! Ova radionica je idealna za sve one koji žele da otkriju svoje skrivene potencijale i ostvare lični rast.

Fasilitator:

Borko Kikić NLP Trener

Borko Kikić poseduje preko 20 godina iskustva u finansijskom sektoru od pozicija prodaje, HR menadžera do saradnika za selekciju i trening. Radio je na projektu modelovanja uspešnih prodavaca na osnovu kojeg je napravljen i proces obuke novih zaposlenih.
Borko je NLP trener, PCM trener, PDA analitičar i sertifikovani LAB profil specijalista. Održao je veliki broj in house treninga u regionu.
Borkova oblast ekspertize je organizacioni i lični razvoj, razvoj prodajnih veština. Do sada je održao nekoliko stotina trening dana. U slobodno vreme drži NLP treninge sa mladima.


Početak radionice:
18. jul 2023. u 19h

Trajanje radionice:
1,5 sat

Lokacija:
Online