nlp komunikacija

NLP Komunikacija u Subotici

10/05/2015

Prvi trening NLP Komunikacija u Subotici počeće 16. maja 2015. godine.

NLP Komunikacija je osnovni NLP trening koji učesnicima daje mogućnost da se upoznaju sa osnovnim NLP alatima koje mogu da primene u svrhu poboljšanja komunikacije i vršenja uticaja.

 Peđa Jovanović, NLP Master Trener i član trenerskog tima NLP Centra, govori o Miltonovom i meta modelu i njihovoj primeni u svakodnevnoj komunikaciji

Trening je namenjen osobama koje interesuju osnove NLP-a i primena NLP-a u svrhu poboljšanja komunikacije. Specifičnost ovog treninga je u tome što, iako je osnovni NLP trening, on učesnicima nudi mogućnost da dobiju međunarodno priznati sertifikat.

Na treningu ćemo se baviti primenom NLP-a u postavljanju i radu na ciljevima i razvoju veština uticaja. Oblasti u kojima ćete ove veštine primeniti birate sami. Mi smo obezbedili veliki broj primera i praktičnih vežbi iz poslovne primene NLP-a, a učesnici treninga će obezbediti svoje lične primere koje ćemo obrađivati na treningu.

NLP Practitioner i Master sertifikacija održana u martu 2015. godine

Polaznici NLP Komunikacije će pored treninga, vežbi i konstantne podrške koju im pružaju treneri, na samom treningu i između modula, imati mogućnost da uz E-Learning platformu integrišu stečeno znanje i na taj način svakodnevno rade na ovladavanju i primeni naučenog gradiva.

Trening će se sastojati iz tri modula, odnosno 5 dana treninga. Svi polaznici NLP Komunikacije će nakon završetka treninga imati mogućnost da se priključe narednom NLP Practitioner treningu, počevši od trećeg modula.

Prva NLP Komunikacija počela je 21. marta u Kragujevcu. Više informacija o održanom treningu i slike sa prvog modula možete pronaći ovde.
Za više informacija o treningu i prijavu možete nas kontaktirati pozivom na 060 029 0023, ili putem email-a josip.bosnjakovic@nlpcentar.com .