NLP Master for website

NLP Master u Beogradu

30/08/2018

Pametni ljudi iskoriste kraj jednog uspešnog poglavlja kao početak novog, još uspešnijeg. Da li ste usvojili ideju o uspehu po meri? Da li vas je NLP Practitioner podstakao da drugačije posmatrate sebe i svet koji vas okružuje? Da li ste sada potpuno sigurni šta je ono što želite i kako da to postignete? Da li ste sada svesni koliko moćne mogu biti tehnike NLP-a, pod uslovom da se svojski posvetite i potrudite? Ako je odgovor na ova pitanja DA, spremni ste da postanete majstor realizacije ciljeva, održivog uspeha i života po meri.

Sledeće poglavlje vašeg razvoja počinje:

17. novembra, 2018. godine u NLP Centru.

Fokus NLP Master treninga je lični razvoj kroz proces modelovanja izuzetnosti i ostalih naprednih NLP alata. Bićemo operativni i praktični. Najbliži onome sa čim ćete se susretati u svakodnevnom životu. Na realnom putu razvoja i učenja.

Očekuje vas 130 sati treninga posvećenih integraciji novog znanja i utemeljenju već naučenog na NLP Practitioner treningu. Važno je istaći peti modul na kome ćete imati priliku da se upoznate sa Process Communication Modelom (PCM) koji se bavi strukturom ličnosti. Naučićete kako da prepoznate različite tipove ličnosti i kako da to znanje iskoristite u svrhu modelovanja, vršenja uticaja ili kreiranja lične promene. Iako je domen primene praktično neograničen, poseban fokus je stavljen na personalni razvoj, ojačavanje preduzetničkih kapaciteta i obogaćivanje vašeg portfolija poslovnih veština.
ZAŠTO UČESTVOVATI NA TRENINGU NLP MASTER?

 d1

Upoznavanje sa više od 20 novih Miltonovih obrazaca

 

d2Intenzivni rad na višim neurologičkim nivoima i napredna primena NLP-a

 

d3Sticanje i usavršavanje veština modelovanja i preuzimanja strukture uspešnih ljudi

 

d4Upoznavanje sa Process Communication Modelom (PCM)

 

d5Dublji i detaljaniji rad na ličnim uverenjima i njihovom uticaju na ciljeve

 

d6Usavršavanje veštine uticaja kroz napredne alate i modele


SADRŽAJ TRENINGA
Internacionalno priznati sertifikati

 

logo_150

International Association
for NLP

International Association for NLP je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

 

IN-NLP

International Association
of NLP Institutes

International Association of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.[/ezcol_1half_end]

 

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
+381 (0)60 029 01 37
office@nlpcentar.com

 

Ili pošaljite upit za više informacija
Pošaljite upit

 

Svi koji se budu prijavili do 17. oktobra na trening NLP Master
ostvariće pravo na popust od 20% na cenu treninga.