NLP Master je osamnaestodnevni trening program namenjen razvoju veštine upotrebe NLP alata na polju ličnog razvoja. Fokus ovog treninga je na simultanoj upotrebi više NLP alata u procesima modelovanja izuzetnosti.

Naredni trening
Obezbedite sebi međunarodno priznat sertifikat.
26. oktobar 2024.
Više informacija o treningu i prijave na:

 

Upgrade 2.0

Kroz sistemski pristup, trening vas vodi ka nesvesnoj kompetenciji u integraciji i razvoju veština i tehnika naučenih na treningu NLP Practitioner. Znanja i veštine stečene na ovom treningu možete iskoristiti za ojačavanje preduzetničkih kapaciteta, obogaćivanje vašeg portfolija menadžerskih veština, kao i za lični razvoj.

Na treningu ćete naučiti kako da razvijete sopstveni i potencijal ljudi sa kojima radite i kako da na sistemski način produbite i ojačate vezu između misli, emocija i fiziologije.

Napredni jezički obrasci, koji se obrađuju na ovom treningu, omogućiće vam da potpuno razvijete komunikacionu fleksibilnost, efikasno inspirišete svoje zaposlene i da imate maksimalni uticaj na sagovornika.

Kako je organizovan trening NLP Master?

7

modulaSedam modula, celina na koje je trening NLP Master podeljen kako bi polaznici imali vremena da na najbolji način usvoje preneseno znanje.

15

danaOrganizovani su tokom ukupno 15 dana treninga.

120

satiKroz 120 sati treninga i vežbi ovladaćete naprednim NLP alatima i tehnikama koje će doneti uspeh na vašem ličnom i profesionalnom planu.

Zašto učestvovati na treningu NLP Master?

ic1Napredna primena NLP-a

ic2 Radite na višim neuro logičkim nivoima

ic3Radite sa svojim uverenjima i na njihovom uticaju na cilj

ic4Tehnike koje ste do sada koristili dignete na viši nivo

i5Usavršite veštinu uticaja kroz dodatne alate i modele

ic6Savladajte veštinu modelovanja i naučite da preuzimate strukture uspešnih ljudi

Sadržaj treninga NLP Master

Modul I – Napredni metamodel
Na prvom modulu NLP Master treninga bavimo se naprednim metamodel obrascima. Na treningu ćete naučiti kako je metamodel nastao i uvežbaćete jezičke obrasce Frica Perlsa. Na ovom modulu bavićemo se i Satir kategorijama, modelom promene koji je razvila Virdžinija Satir,a saznaćete i koje su to osnovne slobode koje je Virdžinija Satir promovisala. Poslednja tema prvog modula je integracija unutrašnjeg tima, jedna od najefektivnijih NLP tehnika koja nam služi da pomirimo i integrišemo suprotstavljene uloge u pojedinim projektima (npr. uloga roditelja može biti u konfliktu sa ulogom preduzetnika kada je odlazak na godišnji odmor u pitanju).
Modul II – Napredni Miltonovi obrasci
Drugi modul NLP Master treninga donosi napredne jezičke obrasce Miltona Eriksona. Na ovom modulu naučićete dodatne obrasce Miltonovog modela i dodatno ćete usavršiti primenu obrazaca koje ste naučili na NLP Practitioner treningu. Teme koje obrađujemo na ovom modulu su primena metafora u svrhu vršenja uticaja i primena tzv. “ugnježdenih petlji”. Pored ovih tema na 2. modulu treninga naučićete NLP tehnike Six Step Reframing, The Swish i Putovanje heroja.
Modul III – Konverzaciona promena
Na trećem modulu NLP Master treninga bavimo se prirodom uverenja i različitim načinima da uverenja sagovornika dovedete u pitanje. Na ovom modulu ćete naučiti kako da uverenje povežete sa činjenicama koje ga podržavaju i kako da dovedete u pitanje vezu između tih činjenica i uverenja. Tehnike kojima se bavimo na ovom modulu su: The Work i DeKartov sistem. Poslednja tema koju obrađujemo na ovom modulu je povezivanje promene ponašanja sa vrednostima, a u svrhu ostvarivanja dugoročne promene.
Modul IV – Modelovanje
Četvrti modul NLP Master treninga donosi priču o modelovanju. Na ovom modulu naučićete kako da eksplicitno i implicitno modelujete. NLP modeli kao što su TOTE, SCORE, NLN i drugi pomoći će vam da uspešno realizujete svoj projekat modelovanja.
Modul V – Proces Communication Model
Na nivou majstorske primene NLP-a važno je da NLP veštine podržite dodatnim psihološkim modelima koji će vam omogućiti da bolje razumete i uspešnije primenjujete NLP tehnike. U tu svrhu imaćete priliku da naučite PCM model koji se bavi strukturom ličnosti. Svi učesnici će proći ulazni asesment koji će im dati jasnu sliku o ličnom profilu. Na treningu ćete naučiti kako da prepoznate različite tipove ličnosti i kako da to znanje iskoristite u svrhu modelovanja, vršenja uticaja ili kreiranja lične promene. Pored toga imaćete priliku da razumete dubinu i važnost Satir kategorija koje se direktno oslanjaju na PCM model.
Modul VI – Sleight Of Mouth
Šesti modul našeg treninga se bavi Sleight of Mouth jezičkim obrascima. Ovaj set jezičkih obrazaca koje je razvio Robert Diltz je verovatno, uz Miltonov model, najnapredniji model konverzacionog vršenja uticaja. Ovladavanje ovim modelom učiniće da postanete uverljiv komunikator koji u svakoj situaciji ima odgovor. Oblast primene ovih obrazaca odabraćete sami.
Modul VII – Vrednosti
Poslednji modul treninga bavi se vrednostima. Na ovom modulu ćete naučiti da elicitirate vrednosti, da postavite hijerarhiju vrednosti i da za svaku vrednost prepoznate kriterijume. Ovaj modul obrađuje lične, profesionalne i vrednosti unutar organizacija. Poslednje 2 NLP tehnike koje obrađujemo na NLP Master treningu su Integracija delova i Integrativni NLP model.

Modul VIII – Sertifikacija

Treninzi NLP Centra su akreditovani od strane međunarodne NLP Global Standards asocijacije iz Kanade.

NLP Global Standards

NLP Global Standards je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde za izvođenje NLP treninga, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane NLP Global Standards asocijacije imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar je član asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane NLP Global Standards asocijacije.

856970 424222217663601 869519562 o 1
eLearning platforma
Polaznici NLP treninga u NLP Centru će pored treninga, vežbi i konstantne podrške koju im pružaju treneri, na samom treningu i između modula, imati mogućnost da uz E-Learning platformu integrišu stečeno znanje i na taj način svakodnevno rade na ovladavanju i primeni naučenog gradiva.Svi korisnici E-Learning platforme NLP Centra imaju mogućnost da, pored računara, i preko Android/iOS aplikacije pristupe materijalima što ovu platformu čini dostupnom korisnicima u svakom trenutku.Saznaj više
 
NLP MASTER – Uslovi plaćanja i Popusti:
• Cena treninga za uplate na rate: 1649 evra
• Cena treninga za uplatu u celosti: 1549evra
Mogućnost plaćanja na rate:
1. Ako plaćate na rate: 30% od cene odmah, a ostatak na 5 jednakih rata do kraja treninga.
2. Na 10 jednakih rata putem administrativne zabrane.

Imate pitanja? Kontaktirajte nas:
x