ATRIA NLP Landing 2
Clip path group 5

Potreban ti je napredak na poslu?

Clip path group 5

Želiš da unaprediš komunikaciju?

Clip path group 5

Teško se boriš sa stresom?

Clip path group 5

Nikako da pokreneš realizaciju ideja?

Clip path group 5

Nedostaje ti samopouzdanje?

Clip path group 2

Pokreni promenu

“NLP trening ti pomaže da pokreneš promenu i unaprediš svoje poslovne i životne izbore.”

Pokreni promenu

Više od 50 godina neuro-lingvističko programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski komunikacioni model kojim možemo da utičemo na sebe i druge i pokrenemo se ka dostizanju željenih rezultata.

NLP se bavi proučavanjem veza između komunikacije, načina razmišljanja i ponašanja. NLP je metodologija koja se bavi prepoznavanjem, opisivanjem i transfernom uspešnih strategije.

NLP ti može pomoći da unaprediš komunikaciju, promeniš neželjeno ponašanje i pokreneš se ka postizanju važnih ciljeva.

DSC 2141
Clip path group 3

Ana Todorovic

"Ovaj trening mi je pomogao da razvijem veće samopouzdanje i upoznam sebe bolje, što mi je donelo veći uspeh i zadovoljstvo u životu."

Clip path group 4 1
Snimak ekrana 2024 03 05 153311

Tamara Gajic

NLP praktičarski trening mi je omogućio da bolje razumem svoje unutrašnje motive i želje, što mi je pomoglo da napravim korake ka ostvarenju svojih dugoročnih ciljeva

Clip path group 4 1
Snimak ekrana 2024 03 05 153131

Ivan Marinković

Uspeo sam da poboljšam svoju produktivnost i efikasnost u svakodnevnim zadacima, koristeći tehnike organizacije i prioritizacije koje sam naučio na treningu

Clip path group 4 1
NLP tehnike

Ivana Andrijevic

U poslovnom životu, pogotovo u uslužnoj djelatnosti je danas nezamislivo raditi bez poznavanja pojedinih principa NLP-a. Tokom edukacije imala sam sreću upoznati polaznike koji su dijelili slične interese kao i ja.

Clip path group 4 1
Snimak ekrana 2024 03 05 153214

Darko Benter

NLP trening mi je potpuno promenio način na koji komuniciram s drugima. Sada bolje razumem neverbalne signale i efikasnije uspostavljam vezu s ljudima.

Clip path group 4 1
Snimak ekrana 2024 03 05 153937

Tanja Antic

Zahvaljujući NLP-u, uspela sam da postavim jasne ciljeve i da ih ostvarim koristeći tehnike vizualizacije i afirmacije koje sam naučila na treningu.

Clip path group 4 1
POKRENI PROMENE - POSTANI NLP Practitioner

Naredni program počinje 1. juna. Iskoristi popuste i fleksibilne uslove plaćanja.

Šta ti pruža NLP?

NLP ti pruža skup znanja i tehnika koje kroz NLP trening možeš upotrebi da razviješ ličnu izvrsnost u sebi značajnim životnim segmentima. Tokom NLP treninga razvićeš sposobnost pokretanja, upravljanja i prilagođavanja promenama.

NLP ti pomaže da uspostaviš bolju komunikaciju sa ljudima, da ih razumeš, da se sa njima usaglasiš i uspešno vodiš najrazličitije razgovore.

Aktivno korišćenje NLP-a vodi ka:

Group 2
Group 3

unapređenju komunikacije i odnosa sa okruženjem

Group 4

unapređenju poslovnih veština poput prodaje i pregovaranja

Group 5

usklađivanju naših vrednosti i ciljeva

Group 6

promeni loših navika i nesvrsishodnih ponašanja

Group 7

snižavanju stresa, nesigurnosti i nezadovoljstva

Group 8

spremnosti za pokretanje i upravljanje promenama

“NLP trening će ti pomoći da izađeš izvan zone komfora i pokreneš lični rast i razvoj.”

Oblasti primene NLP-a

Najveći broj učesnika naših NLP treninga kreće sa željom da poboljša svoje poslovne veštine, veštine prodaje, pregovaranja, prezentacione veštine…. Međutim, skoro po pravilu, tokom treninga učesnici otkriju da je NLP alat koji pomaže ljudima da nauče i kako da uspostave bolji odnos sa partnerom, kako da prevaziđu svakodnevne stresne situacije, kako da bolje razumeju svoju decu i uopšteno kako da unaprede sebe.

NLP je primenljiv u svim segmentima života. On pomaže ljudima da u različitim situacijama bolje razumeju sopstvene ciljeve, i nađu načine da se pokrenu ka njihovom ostvarenju.

Kao model ličnog razvoja NLP nam pomaže da okrenemo i održimo kontinuirani razvoj i napredak. NLP nam pomaže da svaki novi dan budemo bolji u odnosu na ono što smo bili juče.

Group 9 1

Posao

NLP daje odlične rezultate u razvoju komunikacionih veština, veština javnog nastupa, upravljanja odnosima i konfliktima.

Od velike je koristi prilikom strateškog planiranja, određivanja misije, vizije i vrednosti organizacije i kao pomoć zaposlenima da se brže i efikasnije prilagode različitim vrstama promena.

Clip path group 1 1

Lično usavršavanje

NLP nam pomaže da poboljšamo samopoštovanje, asertivnost i fleksibilnost. Pokreće nas ka postavljanje i realizaciji ciljeva i prepoznavanju stvari koje su nam stvarno važne u životu.

Vrlo je koristan u uspostavljanju boljih partnerskih, ljubavnih, prijateljskih i porodičnih odnosa.

Clip path group 2 1

Obrazovanje

NLP daje odlične rezultate u razvoju ,,mekih veština“ (Soft skills) koje pomažu ,,tvrdim veštinama“ (Hard skills), koje su stečene kroz formalno obrazovanje, da dođu do izražaja.

NLP veštine pomažu sposobnosti slalaženja u promenljivom poslovnom okruženju.

Group 10 1

Zdravlje

NLP se u početku razvijao kao terapeutska metoda koja je dovela do značajnih praktičnih promena. Poznate su NLP tehnike za eliminisanje fobija, post-traumatskog stresa, unutrašnjeg konflikta, depresije i brojnih drugih poremećaja.

NLP ima izuzetno efikasne strategije za kontrolu stresa, a samim tim i za održavanje dobrog zdravstvenog stanja organizma.

Clip path group 4

Sport

Primena NLP-a u sportu nije zanemarljiva. Brojni su primeri odličnih sportskih rezultata upravo zahvaljujući NLP tehnikama.

Ono što se uz pomoć NLP-a postiže je da se sportisti imaju jasan i snažan fokus, jasnu viziju, veliku motivaciju i dobru koncentraciju, dakle postiže se stanje koje je preduslov za vrhunskih sportski rezultat.

Šta NLP znači?

Clip path group 1 2

Neuro se odnosi na svesne i nesvesne mentalne procese kojima obrađujemo iskustvo percipirano putem naših čula (vida, sluha, dodira, mirisa i ukusa).

Clip path group 2 2

Lingvističko se odnosi na reči. Ljudi svoja iskustva opisuju kroz reči. NLP objašnjava kakav uticaj reči imaju na naš način razmišljanja, na promenu raspoloženja kao i na ponašanje.

Clip path group 3 1

Programiranje se odnosi na uverenja koja vode naša ponašanja, ili vezu između iskustva i onoga što danas radimo, o čemu mislimo i kako se osećamo.  

Snimak ekrana 2024 03 05 155223

Nevena Banjac

NLP trening mi je pomogao da prevaziđem svoje strahove i da izgradim nepokolebljivo samopouzdanje u sebe i svoje sposobnosti

Group 15
Snimak ekrana 2024 03 05 155109

Dragana Ivković

Jedna od najvećih koristi koje sam dobila iz NLP treninga je sposobnost da bolje razumem svoje emocije i da efikasnije upravljam njima u svakodnevnom životu.

Group 14
Snimak ekrana 2024 03 05 155429

Danijel Šmit

Jedna od najvrednijih stvari koje sam naučio na treningu je kako da prepoznam i promenim negativne obrasce ponašanja i razmišljanja koji su me kočili u prošlosti

Group 13
Group 7

Marija Popovic

Ovaj trening mi je otvorio oči za nove perspektive i mogućnosti. Sada vidim svet oko sebe na potpuno drugačiji način i osećam se spremnim da se suočim sa izazovima

Group 12
Snimak ekrana 2024 03 05 155530

Dejan Stančić

Trening mi je promenio perspektivu prema sebi i drugima. Sada sam više otvorenog uma i tolerantniji prema različitostima, što mi pomaže da bolje funkcionišem u društvu

Group 15
Snimak ekrana 2024 03 05 155027

Nikolina Stevanović

NLP trening mi je dao alate za efikasnije postavljanje i ostvarivanje ciljeva, što mi je pomoglo da ostvarim veći napredak u karijeri i ličnom razvoju

Group 14
POKRENI PROMENE - POSTANI NLP Practitioner

Naredni program počinje 1. juna. Iskoristi popuste i fleksibilne uslove plaćanja.

Šta je NLP Practitioner?

NLP Practitioner je trening program ličnog razvoja koji koje će te naučiti da koristiš tehnike i alate pomoću kojih postižeš napredovanje na poslu i u svim aspektima svog života.

U 120 trening sati raspoređenih u 15 dana tokom 6 meseci programa, dobijaš znanje, podršku i iskustvo naših trenera. Uz njihovu kontinuiranu podršku, e-learning platformu i hibridni način rada (uživo i online) moći ćeš da naučiš i uvežbaš svoje nove veštine.

Trening je koncipiran tako da se kombinuju teorija i praksa, individualan rad i rad u grupi i sve to uz podršku trenera. Program je koncipiran u 7 MODULA nakon čega sledi završni sertifikacioni proces.

Group 11

Ostvari svoje ciljeve i pokreni lični i profesionalni razvoj kroz usvajanje i primenu najefikasnijih tehnika neuro-lingvističkog programiranja.

Kome je namenjen NLP Practitioner?

Ovaj trening će promeniti tvoj pogled na život i pomoći  da unaprediš sebe. Ovaj trening je za tebe ukoliko:

Clip path group 4 1

ti je važno da bolje upoznaš sebe

Clip path group 4 1

ti je potreban jasan put ka realizaciji ciljeva

Clip path group 4 1

osećaš potrebu za unapređenjem komunikacije

Clip path group 4 1

tvoje potrebe i želje nisu usklađenje

Clip path group 4 1

želiš da promeniš ili unaprediš svoj posao i karijeru

Group 16
POKRENI PROMENE - POSTANI NLP Practitioner

Naredni program počinje 1. juna. Iskoristi popuste i fleksibilne uslove plaćanja.

Šta će te NLP Practitioner naučiti?

1. EFIKASNO OSTVARANJE CILJEVA

Nije svaki ostvareni cilj znak da ste uspeli. Pravi izbor ciljeva u čiju realizaciju ćete uložiti energiju, znanje, vreme i emocije je presudan za uspeh.

Naučićeš kako da:

 • Odrediš cilj koji ti je važan
 • Pokreneš sebe ka njegovom ostvarenju

2. VEŠTINU POSLOVNE INTERAKCIJE

Nije dovoljno ovladati nekom veštinom, potrebno je tu veštinu održavati i razvijati.

Naučićeš kako da:

 • Razviješ fokusiranost i fleksibilnost
 • Aktivno slušaš i uočavaš detalje

3. GOVOR PRECIZNOSTI

Na trećem modulu bavićemo se komunikacionim modelima koji dolaze iz rada Virdžinije Satir i Frica Perlsa.

 • Naučićete kako da u svakoj situaciji postavite najpreciznije pitanje i kako da otklonite sopstvena uverenja koja vam stoje na putu ostvarenja cilja.
 • Komunikacioni model NLP-a i metamodel postaće vaš saveznik i pomoći će vam da razumete dubinsku strukturu komunikacije.
 • Uz pomoć reframing-a naučićete kako da oslobodite sagovornika iz ustaljenog “okvira”, kako bi postao otvoreniji i fleksibilniji.

4. POKRENITE PROMENE

Promena je osnova rasta i razvoja:

 • Naučićete osnovne NLP tehnike koje možete koristiti prilikom rada na promenama ponašanja.
 • Radićete na aktiviranju sopstvenih resursnih stanja i izgradnji željenog stanja.
 • Analiziraćete na koji način možete da prilagodite stil prezentacije, rukovođenja ili prodaje u zavisnosti od toga ko je pred vama
 • Kako da motivišete saradnike čija je „čaša do pola puna”, a kako one koji čašu vide „do pola praznom”.
 • Ne postoji neuspeh, postoji samo Feedback– naučićete kako on može da deluje motivišuće i razvojno.

5. UPRAVLJANJE EMOCIJAMA

Harmonija u emocijama je harmonija u mislima. Svako ko stremi jedinstvenom uspehu i ispunjenom životu obavezan je da uskladi sopstvene emocije i racio.

Naučićeš kako da:

 • Upravljaš stresom
 • Motivišeš sebe i ljude iz svog okruženja

6. KRITIČKO RAZMIŠLJANJE

Poboljšaj svoje veštine rešavanja problema.

Naučićeš kako da:

 • Postavljaš pitanja na koja ćeš dobiti valjane odgovore
 • Iskoristiš moćne resurse koje već imaš u sebi
 • Otključaš svoje skrivene potencijale

Zašto odabrati NLP Centar?

Group 12

16 GODINA POVERENJA

NLP Centar još od 2008. godine izvodi obuke za NLP praktičare, mastere i trenere. Danas, sa ponosom ističemo, da je većina uspešnih trenera koji posluju u našem regionu, prošlo svoju NLP obuku upravo kod nas.

Group 13

GLOBALNO AKREDITOVANI

Treninzi NLP Centra su akreditovani od strane međunarodne NLP Global Standards asocijacije. Vodeće internacionalne NLP asocijacije iz Kanade, na čijem sajtu možete naći kurikulum po kojem izvodimo treninge

Group 14

110+ NLP P, M i T GENERACIJA

Od 2008. godine do danas nekoliko hiljada ljudi je prošlo naše treninge. U brojevima 80+ generacija NLP Praktičara, 20+ generacija NLP Mastera i 10+ generacija NLP Trenera, 1650 NLP trening dana iliti 4,5 godine svakodnevno držimo NLP treninge 😊

Naša zajednica okuplja kolege iz čitavog regiona i omogućava najbolje poslovne konekcije i podršku u ličnom i profesionalnom razvoju.

Group 15

TIM NLP TRENERA

Naše NLP trening drži trenerski tim koji već godinam radi zajedno. Oni su svoju karijeru posvetili usavršavanju drugih kako bi stekli veštine i znanja NLP i promenili svoj način života.

Neki od naših trenera aktivno vode NLP programe u gradovima širom sveta kao što su Singapur, Sao Paolo, Varšava, Beč, Lisabon, Prag i mnogi drugi.

Group 17

VAŽNO NAM JE da svi koji žele da rade na sebi dobiju priliku, zato imamo više povoljnosti za plaćanje:

Group 18

PLAĆAJTE
NA RATE

Platite 30% do početka trening programa, a ostatak u 5 jednakih mesečnih rata.

Group 19

ADMINISTRATIVNA ZABRANA

Putem Administrativne zabrane u preduzeću možete platiti trening na 10 jednakih mesečnih rata.

Group 20

RANE
PRIJAVE

Za uplate u celini prilikom prijave odobravamo dodatnih 100€ popusta!

Group 21

POMOĆ
PRIJATELJA

Ostvarite dodatni popust za prijave 2 ili više osoba zajedno (naglasite prilikom popunjavanja prijave)!

Naredni program počinje 1. juna. Iskoristi popuste i fleksibilne uslove plaćanja.

Cena treninga: 1.249€ 

10% popusta važi za prijave do 15. maja!

Cena obuhvata: 15 trening dana, skripte, dodatne materijale, blokove, olovke, e-learning platformu, mobilnu aplikaciju, konstantnu dostupnost trenera i sertifikaciju.

Za više informacija, slobodni nam pišite ili nas pozovite:

📧 office@nlpcentar.com
📞 060 029 0024
NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Želite NLP trening, ali ne možete trenutno da ga priuštite?

Clip path group 6

Iskoristite promotivni interaktivni online trening NLP Mikro i saznajte osnove NLP.

Clip path group 7

Prijavite se OVDE za naš newsletter kako bi ostali informisani o svim treninzima i prvi saznali za akcije i popuste koje nudimo.

Clip path group 8

Pogledajte naš KALENDAR AKTIVNOSTI gde se možete upoznati sa drugim treninzima koje nudimo i promotivnim radionicama.

Program NLP Practitioner treninga

Modul 1 - NLP komunikacija

Na prvom modulu ovog treninga imaćete priliku da naučite:

 • šta to čini NLP naukom o uspehu i kako to možete da primenite da biste vi postigli uspeh
 • kako da bolje razumete sebe i druge
 • kako da na osnovu neverbalne komunikacije procenite svog sagovornika
 • kako da se povežete sa sagovornikom
 • kako da povedete razgovor u željenom smeru.

Modul 2 - Snaga uticajne komunikacije

Na drugom modulu ovog treninga imaćete priliku da naučite:

 • kako da razlikujete želju, rezultat i cilj
 • kako da pravilno postavite cilj tako da povećate šanse za njegovu realizaciju
 • kako da razlikujete čulne opise od interpretacija kod sebe i drugih
 • kako da dođete do željenih informacija u razgovoru
 • šta je govor uticaja i kako da ga primenite.

Modul 3 - Govor preciznosti

Na trećem modulu bavićemo se komunikacionim modelima koji dolaze iz rada Virdžinije Satir i Frica Perlsa.

 • Naučićete kako da u svakoj situaciji postavite najpreciznije pitanje i kako da otklonite sopstvena uverenja koja vam stoje na putu ostvarenja cilja.
 • Komunikacioni model NLP-a i metamodel postaće vaš saveznik i pomoći će vam da razumete dubinsku strukturu komunikacije.
 • Uz pomoć reframing-a naučićete kako da oslobodite sagovornika iz ustaljenog “okvira”, kako bi postao otvoreniji i fleksibilniji.

Modul 4 - Pokrenite promenu

Promena je osnova rasta i razvoja:

 • Naučićete osnovne NLP tehnike koje možete koristiti prilikom rada na promenama ponašanja.
 • Radićete na aktiviranju sopstvenih resursnih stanja i izgradnji željenog stanja.
 • Analiziraćete na koji način možete da prilagodite stil prezentacije, rukovođenja ili prodaje u zavisnosti od toga ko je pred vama
 • Kako da motivišete saradnike čija je „čaša do pola puna”, a kako one koji čašu vide „do pola praznom”.
 • Ne postoji neuspeh, postoji samo Feedback– naučićete kako on može da deluje motivišuće i razvojno.

Modul 5 - Zadržite promenu

Na petom modulu ovog treninga imaćete priliku da naučite:

 • Kako da generišete dugoročnu promenu.
 • Kako da upravljate svojim emocijama.
 • Kako da smanjite tenziju koju imate u vezi sa neprijatnim događajima.
 • Šta je to sidrenje i kako može da vam pomogne da aktivirate sopstvena resursna stanja.

Modul 6 - Programiranje ciljeva

Šesti modul treninga je posvećen radu na projektima i dugoročnim ciljevima, kao i na primeni uspešne strategije za njihovo ostvarenje

 • Naučićete kako da lični ili poslovni projekat razgradite na elemente koji će pojačati motivaciju i koji će obuhvatiti i druge ljude koji su deo vašeg sistema.
 • Primena modela neurologičkih nivoa pomoći će vam da se “posložite” i dobijete odgovor na pitanje zašto vaši ciljevi ostaju neostvareni.
 • Uz pomoć tehnike Programiranja cilja pomoću identiteta, osvestićete svoje vrednosti, strategije, sposobnosti i afirmativna uverenja, a kada ih na kraju usidrite kroz fiziologiju – uspeh je zagarantovan.
 • Kroz Programiranje cilja na vremenskoj liniji  imaćete jasniji pogled ka budućnosti, precizno definisane korake ka njoj, samim tim i najbolji mogući ishod

Modul 7 - Kreiranje vizije

Na sedmom modulu  imaćete priliku da naučite:

 • Kako da primenite strategiju kreativnosti u radu na projektima.
 • Kako da kreirate ličnu viziju.
 • Kako da saznate šta vas u radu motiviše , kao i ljude oko vas.
 • Prepoznate svoje uspešne strategije.

Sertifikacija

Uslovi za dobijanje NLP Practitioner sertifikata su:

 • Obavezno prisustvovanje na svim modulima (svih 15 dana)
 • Demonstracija tehnika
 • Napisan rad na neku od tema primene NLP-a
 •  Popunjeni formulari za feedback
 • Prezentacija
 • Poslati radovi, PPT i formulari za feedback
Group 22
Group 23

eLearning platforma

Polaznici NLP treninga u NLP Centru će pored treninga, vežbi i konstantne podrške koju im pružaju treneri, na samom treningu i između modula, imati mogućnost da uz E-Learning platformu integrišu stečeno znanje i na taj način svakodnevno rade na ovladavanju i primeni naučenog gradiva.

Svi korisnici E-Learning platforme NLP Centra imaju mogućnost da, pored računara, i preko Android/iOS aplikacije pristupe materijalima što ovu platformu čini dostupnom korisnicima u svakom trenutku.

Group 24

NLP Micro

Potpuno besplatno, isprobajte našu online platformu i android/IOS aplikaciju gde možete da se upoznate sa osnovama NLP-a, tehnikama, radom na poboljšanju komunikacije kao i postavljanju ciljeva. Možete je koristiti:

 • kao pripremu za NLP Practitioner trening
 • kao dodatni alat na NLP treningu kako biste produbili svoje znanje i usavršili veštine koje budete učili
 • Nakon NLP treninga, za proveru stečenog znanja i usvojenih veština

Šta je Vaš naredni NLP korak?

Nakon uspešne sertifikacije NLP Practitioner programa otvaraju vam se mogućnosti za napredne programe i NLP karijeru. NLP centar organizuje obuke za NLP Mastere i NLP trenere.

NLP MASTER

Group 23

Dobrodošli na NLP Master – intenzivni petnaestodnevni trening koji je dizajniran za one koji žele da zarone dublje u svet neuro-lingvističkog programiranja i njegove napredne primene.

 • Najveći deo Master programa čini rad na višim neurologičkim nivoima-uverenjima, vrednostima i identitetu. Prodirući dublje u podsvest i omogućavajući vam da ovladate tehnikama koje će vam pomoći da dosegnete ciljeve na potpuno novi način.
 • Kroz proces modelovanja koje zovemo “srce NLP-a” identifikovaćete, analizirati i primenjivati obrasce ponašanja, misli i uverenja uspešnih pojedinaca. Primenom ove metode vaš uspeh ka ostvarenju cilja će biti zagarantovan, jer ”ako neko nešto može da uradi, možeš i ti“ , a modelovanje ti daje odgovore: KAKO ?
 • Jedan od ključnih aspekata master programa je primena Slieght of Mouth obrazaca naučićete kako da prepoznate, razumete i transformišete svoja uverenja  od limitirajućih ka podržavajućim.
 • Samo na našem NLP Master treningu imate priliku da se upoznate sa PCM (Process Communication Model) metodologijom.

NLP TRENER

Clip path group 4 2

Kao najviši nivo edukacije o NLP-u, ovaj trening je namenjen sertifikovanim NLP Masterima koji žele da se specijalizuju za držanje NLP treninga i razviju autentičnu trenersku ličnost. Svoja znanja i veštine usavršiće kroz:

 • Kreiranje savršenih prezentacija, vežbi i treninga
 • Upravljanje najproblematičnijom grupom
 • Trikove i savete za prezentacione veštine
 • Nošenje sa kritikama i negativnim feedback-om
 • Načine da od grupe ljudi naprave tim ljudi sa istim ciljem
 • Upravljaju energijom grupe, motivšu i inspirišu polaznike na saradnju i postizanje izvanrednih rezultata
 • Saznaju kako da strateški planiraju, implementiraju i evaluiraju NLP treninge kako bi osigurali njihov uspeh i korisnost za sve učesnike.

Najčešće postavljana pitanja:

1. Gde i kad se održava trening?

Trening se održava u prostorijama Atria Group u Beogradu, Matice srpske 87a Beograd, Srbija. Trening program traje 5 meseci i podeljen je na module koji se održavaju u proseku jednom u tri do četri nedelje, subotom i nedeljom od 9.30 do 17 časova. Naš NLP Practitioner je moguće pratiti i online, tako da nije neophodno da fizički prisustvujete svim modulima!

Nije problem! Svaki propušteni modul možete da nadoknadite sa sledećom grupom.

Trening dan se obično sastoji iz 4 sesije po 1,5 sat između kojih se organizuju kafe pauze i pauza za ručak. Metodologija podrazumeva interaktivan rad sa brojnim vežbama i grupnim aktivnostima kako bi se znanje lakše usvojilo i praktično primenilo. Moduli se rade sa različitim trenerima, kako bi se dobila dinamika učenja iz različitih iskustava.

Ukoliko želite da se bavite NLP-om ili priložite svoj sertifikat bilo gde u svetu, da iza sebe imate poleđinu i dokaz koji će ukazati na Vaš kvalitet i stručnost, onda treba da prođete sertifikovani trening program. NLP treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su sertifikovani od strane međunarodno priznate asocijacije NLP Global Standards (Kanada). To znači da NLP treninzi u NLP Centru ispunjavaju standarde koji garantuju kvalitet sadržaja i načina izvođenja ovih programa.

Sertifikacija obuhvata odslušane sve module, popunjene zadatke na e-learning platformi i napisan rad na temu Vaše primene NLP-a. Saznajte više ovde.

Pre početka treninga je potrebno platiti samo 30% cene treninga, a ostatak treninga možete platiti u ratama. Pogledajte sve povoljnosti.

NLP Centar nudi mogućnost plaćanja treninga u ratama, a najkasnije se možete prijaviti dan pre početka treninga. Pogledajte sve povoljnosti.

Ukoliko želite da ponovite pojedinačne module treninga ( do 3 modula) koji ste završili kod nas (Practioner, Master ili Trener) imate mogućnost da to uradite bez bilo kakve dodatne nadoknade. Nadoknada postoji ukoliko želite da ponovite trening u celosti i ona iznosi 30% vrednosti treninga.

Ako ste neki od NLP treninga (Practioner, Master ili Trener) završili u nekoj drugoj školi imate mogućnost da u NLP Centru ponovite ili asistirate na istom treningu po povlašćenim cenama i to:

 • Ukoliko ste završili NLP trening (Practitioner, Master, Trener) u trajanju od 15 dana ili duže, onda je investicija za obnavljanje treninga u NLP Centru 50% vrednosti treninga.
 • Ukoliko ste završili NLP trening (Practitioner, Master, Trener) u trajanju kraćem od 15 dana, onda je investicija za obnavljanje treninga u NLP Centru 70% vrednosti treninga.

Da li imate još pitanja?

Slobodno nam pišite ili nas pozovite:

Email: office@nlpcentar.com

Telefon: 060 029 0024 

POKRENI PROMENE - POSTANI NLP Practitioner

Naredni program počinje 1. juna. Iskoristi popuste i fleksibilne uslove plaćanja.