featured

NLP Practitioner – Pokloni sebi nešto drugačije!

05/02/2019
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на NLP Practitioner – Pokloni sebi nešto drugačije!

Istrajni ste u odluci da 2019. bude godina vašeg uspeha? Spremni ste da radite na svojim emocijama i da napravite veliko spremanje uverenja, vrednosti, odluka, ciljeva? NLP Practitioner je trening za vas.

NLP Practitioner trening je sertifikovana interaktivna edukacija koja se ubraja u najnaprednije programe za lični i profesionalni razvoj. Ovaj program sastoji se od 18 trening dana koji uključuju 7 modula i sertifikaciju. U toku edukacije, savladaćete brojne NLP tehnike i alate čijom redovnom primenom, možete postići odlične rezultate na svim životnim poljima. Promene će biti vidljive u vašem odnosu prema sebi i prema drugima, u načinu razmišljanja, donošenju odluka.

NLP metodologija primenjiva je u svim domenima. Vi birate situacije i konkretne događaje u kojima ćete je primeniti. Učenjem NLP metodologije, razvićete veštine koje će vam omogućiti da se zauvek oslobodite treme od javnog nastupa kao i da uspešno otklonite bilo koji strah. Takođe, uklonićete sve blokade koje su sputavale vaš razvoj i napredak. Sa lakoćom ćete dostići win-win situaciju u svim pregovorima. Jasno i precizno, definisaćete ciljeve koju su vama važni. Živećete u skladu sa sobom, a to je najveći poklon za savremenog čoveka.

Šta ćete naučiti na NLP Practitioneru?

Koristićete jezičke obrasce profesionalnih pregovarača i posledično usavršiti svoje komunikacione veštine.
Postavljaćete prava pitanja i usmeravati razgovor u pravcu koji želite.
Pravilno ćete postavljati ciljeve i akcione korake, neophodne za uspešnu realizaciju.
Bićete sposobni da motivišete sebe u svakom trenutku, bez obzira na spoljne okolnosti.
Odbacićete uverenja koja su vas blokirala, izmenićete način razmišljanja, osećanja i ponašanja, a sve sa ciljem dostizanja vrhunskih rezultata i samopotvrđivanja.
Sa lakoćom ćete izlaziti iz konfliktnih situacija.
Razmišljaćete strateški, sa fokusom na rešenje.
Upoznaćte sebe. Kroz duboki uvid u sopstvene emocije, želje i reakcije, bićete u prilici da preuzmete punu kontrolu nad sopstvenim životom.
Odbacićete nepoželjne navike i neželjena osećanja, a pokrenuti nove obrasce ponašanja i načine rezmišljanja.
Uspostavićete bolje i kvalitetnije odnose sa ljudima iz svog okruženja.

Svi polaznici koji se prijave na NLP Practitiner trening, do 31. januara, ostvaruju 10% popusta. Neka ova godina bude ona u kojoj će se vaši ciljevi ostvariti! Vidimo se 16. februara u NLP CENTRU!

Prijave su zatvorene