featureds

NLP prodavac – vrhunski model za vrhunske prodavce

14/08/2018

Danas proces prodaje traje 22% duže nego pre 5 godina i samo 2% prodaje se realizuje nakon prvog susreta. Najuspešniji prodavci koriste set veština i tehnika kako bi prilikom prezentacije prodali, pre svega, svoju priču.

Skoro 80% uspeha u prodaji zavisi od veština komunikacije. Zato zapamti, prodaja je stvar stava i seta uverenja koji podržavaju taj stav.

Ukoliko želiš da svoje prodajne veštine nadogradiš kako bi ostvario bilo koji target pozivamo te na promotivnu radionicu ,,NLP prodavac – vrhunski model za vrhunske prodavce” koja će se održati 29. avgusta u 18.30 na dobro poznatoj adresi NLP Centra. ( Bulevar kralja Aleksandra 219/II)

Ko će ti pokazati model vrhunskih veština vrhunskog prodavca?

On je osoba koja poseduje profesionalno iskustvo od 15 godina u prodaji, menadžmentu, selekciji zaposlenih i marketingu. Na samoj radionici koristiće brojne primere bazirane na sopstvenom iskustvu, a takođe želeće da čuje i tvoju priču.

Josip Bošnjaković je tvoj trener za uspeh
Kao sertifikovani NLP Master Trener bavi se edukacijom i treninzima poslednjih 14 godina. Kreativnost, doslednost i fleksibilnost su odlike njegovog pristupa. U dosadašnjem iskustvu dizajnirao je i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 200 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj, Sloveniji i drugim zemljama. Svoju ekspertizu stekao je u oblastima komunikacije, prodaje, marketingu i konsaltingu.

Prečice za uspeh ne postoje. Izgradi svoju prodajnu priču.

Izdvoji tri sata za svoj lični razvoj i prijavi se za radionicu. Broj mesta je ograničen. Vidimo se 29. avgusta u NLP Centru.
Prijave su zatvorene