featureds

NLP prodavac – vrhunski model za vrhunske prodavce

14/08/2018

Danas proces prodaje traje 22% duže nego pre 5 godina i samo 2% prodaje se realizuje nakon prvog susreta. Najuspešniji prodavci koriste set veština i tehnika kako bi prilikom prezentacije prodali, pre svega, svoju priču.

Skoro 80% uspeha u prodaji zavisi od veština komunikacije. Zato zapamti, prodaja je stvar stava i seta uverenja koji podržavaju taj stav.

Ukoliko želiš da svoje prodajne veštine nadogradiš kako bi ostvario bilo koji target pozivamo te na promotivnu radionicu ,,NLP prodavac – vrhunski model za vrhunske prodavce” koja će se održati 29. avgusta u 18.30 na dobro poznatoj adresi NLP Centra. ( Bulevar kralja Aleksandra 219/II)
Da li i ti želiš da budeš uspešniji u prodaji?Na radionici 29. avgusta saznaćeš:
Kako da izgradiš poverenje kod klijenta?
Šta stoji iza sjajnih rezultata vrhunskih prodavaca i kako da sebe približiš ovom klubu?
Kako da formulišeš poruke koje prave razliku?
Koji NLP alati daju najbolje rezultate u prodaji?
Kako da zadržiš motivaciju i pored odbijanja koja su sastavni deo prodaje?
Kako da napraviš lični sistem koji daje najbolje rezultate?

Ko će ti pokazati model vrhunskih veština vrhunskog prodavca?

On je osoba koja poseduje profesionalno iskustvo od 15 godina u prodaji, menadžmentu, selekciji zaposlenih i marketingu. Na samoj radionici koristiće brojne primere bazirane na sopstvenom iskustvu, a takođe želeće da čuje i tvoju priču.

Josip Bošnjaković je tvoj trener za uspeh
Kao sertifikovani NLP Master Trener bavi se edukacijom i treninzima poslednjih 14 godina. Kreativnost, doslednost i fleksibilnost su odlike njegovog pristupa. U dosadašnjem iskustvu dizajnirao je i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 200 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj, Sloveniji i drugim zemljama. Svoju ekspertizu stekao je u oblastima komunikacije, prodaje, marketingu i konsaltingu.

Prečice za uspeh ne postoje. Izgradi svoju prodajnu priču.

Izdvoji tri sata za svoj lični razvoj i prijavi se za radionicu. Broj mesta je ograničen. Vidimo se 29. avgusta u NLP Centru.

Prijavi se za radionicu