Radionica storytelling1

NLP radionica „Storytelling“ u Beogradu

05/02/2016

U četvrtak 17. marta u 18:30h će se u prostorijama NLP Centra održati NLP radonica. Tema radionice koju će održati NLP Master trener Peđa Jovanović, biće „Storytelling“.

[ezcol_2third]

Kada vrhunski prezenteri govore, izgleda kao da je njihov nastup spontan i da ga osmišljavaju u hodu. Istina je, međutim, da se iza svakog vanserijskog nastupa krije pažljivo strukturisan koncept.

Radionica “Storytelling” je kombinuje jezičke obrasce Miltona Eriksona i delove treninga Persone Global “Storytelling za lidere”.

Na ovoj radionici naučićete kako da prenesete poruku korišćenjem priča, kako da osmislite svoje priče i imaćete priliku da isprobate na samoj radionici i da kreirate nekoliko svojih primera koje ćete na licu mesta i testirati.

Na radionici „Storytelling“ ćemo se baviti  temama:

• Vrste priča
• Kontekts u kome se pričaju priče
• Koji faktori utiču na to da vaša poruka bude shvaćena i prihvaćena na način koji ste vi zamislili i postigne efekat koji ste želeli
• Karakteristike dobre priče

Cena učešća na radionici je 1000 RSD.

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete klikom na dugme ispod.

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end] 

[/ezcol_1third_end]

O Treneru

[ezcol_1third] Pedja


Peđa Jovanović

[/ezcol_1third] [ezcol_2third_end]

NLP Radionicu održaće Peđa Jovanović. Predrag Jovanović je profesionalni sertifikovani kouč (PCC) akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation), član trenerskog tima Eriksonovog Koledža, NLP Master trener (sa pravom da sertifikuje u ime Međunarodne NLP asocijacije IA-NLP iz Švajcarske i Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP iz Berlina) i Master kouč (sa pravom da sertifikuje u ime Međunarodne asocijacije koučing instituta – ICI). Pored toga, Predrag je sertifikovani PCM (Process Communication Model) trener. Pre nego što je postao profesionalni trener i kouč, Predrag je proveo sedam godina na različitim prodajnim pozicijama. Predragove oblasti ekspertize su organizacioni i lični razvoj, kao i poslovni koučing. Kao direktor firme Atria Group, imao je priliku da vodi nekoliko velikih projekata razvoja korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa.

[/ezcol_2third_end]