05/09/2018
Postoje osobe koje vešto ,,plivaju“ iz uspeha u uspeh, ostvarujući sve veće targete i napredujući iznova u različitim sferama života. Svojom sigurnošću, ljudima iz okruženja odaju utisak kao da je sve što rade zapravo jako jednostavno i prirodno. Sa druge strane postoje i oni koji nakon ostvarenog cilja upadnu u sopstvenu zamku. U glavi ih opsedaju negativne misli koje ih parališu. Kako se postaviti i izdignuti u ovakvim situacijama? Kako zadržati promenu i nastaviti sa nizanjem uspeha?

NLP je metodologija koja se se bavi prepoznavanjem, opisivanjem i prenošenjem uspešnih strategija sa jedne na drugu osobu iz jedne oblasti života na drugu. Stoga, upotrebom NLP tehnika možemo naučiti kako da postanemo osoba koja će sigurno koračati ka novim izazovima i ostvarivati niz jasno definisanih ciljeva. Upravo na ovoj radionici imaćete prilike da naučite neke od NLP tehnika koje će vam pomoći da dostignuti uspeh ne bude kratkoga daha.
Na radionici ćete saznati:
Kako izvršiti objektivnu swot analizu sopstvene ličnosti?
Kako mapirati lični put uspeha?
Kako prepoznati da li je cilj ostvaren?
Koje su komponente održivog uspeha?

Moćne NLP alate za izgradnju održivog uspeha predaće vam:

Osoba koja je na vlastitom primeru dokazala da je uspeh opipljiva, strukturirana i dugoročna kategorija.

Peđa Jovanović je NLP Master Trener akreditovan od strane međunarodnih NLP udruženja IN-NLP (Nemačka) i IANLP (Švajcerska). On je osnivač NLP Centra i konsultantske kompanije Atria Group, koje iza sebe imaju godine uspešnog poslovanja.

Postoje 2 uslova za radionicu:
Da se posvetite sebi i odvojite tri sata za lični razvoj
Da nastavite sa primenom naučenih tehnika i ostvarite željeni rezultat
NLP radionica ,,Struktura održivog uspeha“ održaće se 18. septembra u 18h na dobro poznatoj adresi NLP Centra ( Bulevar kralja Aleksandra 219/ II).

Prijavi se za radionicu

Pročitaj još

Pročitaje članke sa sličnom temom.