NLP Radionica u Nišu

16/05/2015

U četvrtak, 24. septembra, u Nišu će se u organizaciji NLP Centra održati nova NLP radionica. Radionica će se održati u Media i reform centru na adresi Obrenovićeva 38. Ovo je idealna prilika da se kroz interaktivno predavanje upoznate sa konceptom NLP-a i oblastima primene ove metodologije.

Ova radionica je osmišljena kao mali „NLP Practitioner“ na kome ćete imati priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom ovog treninga, kao i da osetite njegovu atmosferu učestvujući u praktičnim, interaktivnim vežbama.

separator-top
Na radionici ćete saznati
separator-bottom

Sta-je-NLP

Šta je  Neurolingvističko programiranje

Kako-je-nastao

Kako je nastala ova metodologija

Komnunikacioni-model

Zašto je NLP jedan od najzastupljenijih komunikacionih modela na svetu

Oblasti-primene

Koje su oblasti primene NLP-a

NLP-Principi

Kako da izađete na kraj sa teškim temama ili nezgodnim nezgodnim učesnicima

Kako-funkcionise-u-praksi

Kako NLP funkcioniše u praksi, što čete iskusiti kroz demonstracije i vežbe konkretnih NLP alata.

separator-top

NLP ima široku primenu u svim segmentima života, a cilj ove radionice je da učesnike upozna sa NLP-om, najzastupljenijem komunikacijskim modelom širom sveta. Znanja stečena na ovoj radionici učesnici mogu da primene u svakodnevnom životu neposredno po njenom završetku.

separator-bottom

separator-top

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete klikom na dugme ispod.

Prijavi-se-nlp

separator-bottom

Početak predavanja je zakazan za 18h i trajaće do 20h, a za sva pitanja nas možete kontaktirati na 011/4123-410 ili 064/23 50 747 ili putem e-mail-a na ivana@educos.rs.

Posetite NLP blog i saznajte više o NLP-u i primeni ove metodologije.

Vidimo se!