nlp radionica gen

NLP radionica u Uniji poslodavaca Srbije

20/05/0201

U sredu, 13. marta 2013. održaće se besplatna NLP radionica u prostorijama Unije poslodavaca Srbije, u ulici Stevana Markovića 18, u Zemunu.

Cilj ove tročasovne radionice je da učesnike upozna sa neurolingvističkim programiranjem (NLP), jednim od najefektivnijih komunikacionih modela širom sveta. Naši NLP programi su orijentisani na profesionalno i na lično usavršavanje. Bez obzira na profesiju, životno i poslovno iskustvo, NLP Vam nudi set veština i tehnika koje će Vam pomoći da unapredite svoje sposobnosti u onom segmentu života koji je Vama važan. Na NLP radionici imaćete priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom naših internacionalno akreditovanih NLP treninga, kao i da osetite njegovu atmosferu kroz učešće u praktičnim, interaktivnim vežbama. Naš cilj je da na radionici dobijete bar nekoliko praktičnih alata koje ćete moći da primenite odmah po njenom završetku.

Na uvodnoj radionici imaćete priliku da dobijete odgovore na važna pitanja u vezi sa NLP-om, kao što su:

  • Na koji način mogu primeniti NLP alate za poboljšanje rezultata i efikasnosti u mom poslu?
  • Kako pomoću NLP-a mogu efikasnije predstaviti svoje ideje?
  • Kako mogu dobiti saglasnost saradnika ili podršku nadređenih za poslovni projekat?
  • U kojim oblastima života i posla mogu imati najviše koristi od NLP tehnika?
  • Kako da napravim pravilnu procenu između različitih NLP treninga?
  • U kojoj meri i na koji način ću moći da primenim tehnike koje učimo na moju životnu situaciju?

Broj mesta na ovoj promotivnoj NLP radionici je ograničen. Rezervaciju možete izvršiti preko e-mail adrese: ljilja.pavlovic@poslodavci.rs ili putem telefona 011/3160-248.