radionica uzice logo

NLP radionica u Užicu

05/07/2015

U sredu, 28. oktobra od 19 časova, u prostorijama Gradskog razvojnog centra u Užicu, održaće se još jedna NLP radionica u organizaciji NLP Centra u Užicu. Ovo je idealna prilika da se kroz interaktivno predavanje upoznate sa konceptom NLP-a i oblastima primene ove metodologije.

 Peđa Jovanović, NLP Master Trener i član trenerskog tima NLP Centra, govori o Miltonovom i meta modelu i njihovoj primeni u svakodnevnoj komunikaciji

NLP ima široku primenu u svim segmentima života, a cilj ove radionice je da učesnike upozna sa NLP-om koji je od najzastupljenijih komunikacijskih modela širom sveta. Znanja stečena na ovoj radionici učesnici mogu da primene u svakodnevnom životu neposredno po njenom završetku.

Ova radionica je osmišljena kao mali „NLP Practitioner“ na kome ćete imati priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom ovog treninga, kao i da osetite njegovu atmosferu učesvujući u praktičnim, interaktivnim vežbama.

Na radionici ćete saznati kako da:

  • Upotrebite NLP u poslovnim situacijama kroz komunikaciju i fokusiranost na rešenje;
  • Bolje razumete sagovornika i svoju komunikaciju usmerite ka konkretnim kanalima prenosa poruka;
  • Bolje definišete ciljeve na poslovnom i ličnom razvojnom planu.

Ova radionica daje uvid kako vam NLP-a asistira u svakodnevnim zadacima (i poslovnim i privatnim), bilo da se bavite prodajom, rukovodite ljudima, radite u marketingu, edukujete ili želite da saznate nešto novo.

Kako biste učestvovali na radionici neophodno je da se prijavite putem formulara na našem sajtu koji možete da pronađete OVDE.

Pogledajte kako su NLP treninzi predstavljeni u emisiji Snežane Dakić „Život u trendu“.

 

Posetite NLP blog i saznajte više o NLP-u i primeni ove metodologije.