NLP veče sa Josipom | NLP radionica

NLP veče

Ako ste osoba koja teži razvoju na ličnom i profesionalnom planu, boljoj komunikaciji sa prijateljima ili saradnicima, promeni neželjenih navika i ostvarenju velikih ciljeva koje je zamislila, onda je naša radionica pravo mesto za vas. Josip Bošnjaković, trener sa bogatim međunarodnim iskustvom vas čeka da zajedno započnete vaše NLP putovanje!

U utorak 7. novembra u 18:00h u NLP Centru u Beogradu (Bul. kralja Aleksandra 219/II) održaće se promotivna NLP radionica ,,NLP veče” sa Josipom Bošnjakovićem.

O radionici

Cilj radionice je da se upoznate sa neurolingvističkim programiranjem (NLP), modelom kojeg koriste mnoge uspešne i poznate ličnosti širom sveta. Bez obzira na profesiju, životno i poslovno iskustvo, NLP Vam nudi set veština i tehnika koje će Vam pomoći da unapredite svoje sposobnosti u onom segmentu života koji je Vama važan.

Na NLP radionici ćete imati priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom naših internacionalno akreditovanih NLP treninga, kao i da osetite njegovu atmosferu kroz učešće u praktičnim, interaktivnim vežbama. Naš cilj je da na radionici dobijete bar nekoliko praktičnih alata koje ćete moći da primenite odmah po njenom završetku.

Na radionici “Uvod u NLP” ćemo se baviti temama

NLP alati

Na koji način se mogu primeniti NLP tehnike za poboljšanje rezultata i efikasnosti u mom poslu?

NLP i ideje

Kako pomoću NLP-a mogu efikasnije predstaviti svoje ideje?

Dobijanje saglasnosti

Kako mogu dobiti saglasnost saradnika ili podršku nadređenih za poslovni projekat?

Oblasti primene NLP-a

U kojim oblastima života i posla mogu imati najviše koristi od NLP tehnika?

Primena NLP Tehnika

U kojoj meri i na koji način ću moći da primenim NLP tehnike na moju životnu situaciju?

Izbor pravog treninga

Kako da napravim pravi izbor između različitih NLP treninga?

Rezervišite svoje mesto na radionici
Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš broj telefona*
Vaša kompanija*
Vaša pozicija*
Mesta su ograničena. Prijavite se na vreme i rezervišite svoje mesto!

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali na radionici je da se prijavite putem formulara koji se nalazi pored.

Za više informacija kontaktirati

+381 (0)11 4123 410 (9-17h)
office@nlpcentar.com

Vidimo se na radionici!

O treneru

Josip Bošnjaković se bavi edukacijom i treninzima poslednjih 8 godina. Sertifikovani NLP Master trener. Pored edukacija iz oblasti NLP-a i komunikacije završio je više treninga iz domena prodaje, selekcije zaposlenih i marketinga. Prošao je sve trening programe za trenere kompanije Persone Global. Josip poseduje profesionalno iskustvo od 14 godina u prodaji, menadžmentu, selekciji zaposlenih i marketingu. Bavio se i konsaltingom u segmentu razvoja više malih i srednjih kompanija. Radio je na više projekata i upravljao budžetima. Autor je priručnika za rad u edukaciji mladih.

Više informacija o Josipu pronađite na: www.bosnjakovic.com