NLP Trener feature

NLP Trener u Beogradu

01/08/2016

Naredna grupa polaznika treninga NLP Trener nastaviće svoj put ka usvajanju najnaprednijih NLP tehnika već na prvom modulu trenerskog treninga koji je planiran za 19. novembar 2016. godine.

Trening za NLP Trenere je najviši nivo edukacije u NLP-u. Trening je namenjen osobama koje žele da se specijalizuju za držanje NLP treninga i ovladaju upravljanjem grupnih procesa korišćenjem NLP-a. Uslov za učešće na ovom treningu su završeni NLP Practitioner i NLP Master treninzi, svaki u minimalnom trajanju od 18 dana ili 130h.

Zašto učestvovati?separator-bottom
Najpotpuniji trenerski trening

18

130crzey

 Takom 7 modula, 18 dana i minimum 130h treninga razvićete svoje trenerske veštine tako da odmah po završetku treninga možete da počnete sa radom.

 

Međunarodno akreditovan
innlpsite
ianlpsite
Treninzi koji se izvode u okviru NLP Centra su akreditovani od strane priznatih međunarodnih institucija IANLP iz Švajcarske i IN-NLP iz Nemačke.

 

Mentorski rad

Untitled-2

 Na našem trenerskom treningu imate mogućnost da uz mentorski rad i korišćenje najsavremenije tehnologije (PPL – Professional Presentation Live) dodatno usavršite svoje veštine.

Program PPL kombinuje simulaciju virtuelne realnosti, bio-feedback-a, video snimanja prezentera i kreiranja izveštaja sa ključnim oblastima za unapređenje.

Saznaj više

 

Za više informacija o treningu posetite stranu NLP Trener ili nas kontaktirajte pozivom na 011/4123-410 ili 060/029-0021 ili putem e-mail-a info@nlpcentar.com