ods

Odlaganje NLP Practitioner i NLP Master treninga

17/03/2020
  • iva
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Odlaganje NLP Practitioner i NLP Master treninga

Dragi naši prijatelji, partneri, saborci,

Dani pred nama sami po sebi nisu ni laki, ni teški. Biće onakvi kakvim ih mi učinimo. Kroz NLP ste naučili da mi događajima dajemo značenje i na osnovu toga kreiramo reakciju.

Situacija u kojoj se našla čitava planeta svakako nije povoljna, ali je važno da u svemu ovome ne izgubimo svoj fokus i viziju iz vida.

U skladu sa dubokim ubeđenjem da su fizičko i mentalno zdravlje ljudi na prvom mestu, kompanija Atria Group donela je odluku da pomerimo sve naše aktivnosti, kako NLP radionice, tako i treninge „NLP Practitioner“ i „NLP Master“, za vreme kada će vanredno stanje proći, te će biti bezbedno da se pomenuti događaji održe. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o datumima i rasporedu online treninga.

Nastavljamo sa vama da delimo znanje, najrelevantnije informacije i savete čiji je temelj dokazana NLP metodologija.

Ovo je trenutak kada više nego ikada možemo iskoristiti sve prednosti NLP metodologije, a sve u svrhu boljeg upravljanja stresom, asistiranju drugima da prevaziđu mentalne blokade i izazove sa kojima se suočavaju i na kraju dana konstruktivne, podržavajuće komunikacije.

Empatija, fleksibilnost i tolerancija su ključne osobine koje će nam pomoći da prebrodimo ovaj trenutak.

Ukoliko delite naše mišljenje, želite da učite i razvijate svoje veštine, ali i skrenete svoj fokus sa nepovoljne situacije, pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežema. Sa vama delimo znanje, iskustvo, odgovaramo na vaša pitanja i koristimo vreme izolacije na najbolji mogući način. Linkovi se nalaze u nastavku teksta:

LinkedIn stranica: https://www.linkedin.com/company/512506/admin/

Facebook stranica: https://www.facebook.com/NLPCentar/

Instagram stranica: https://www.instagram.com/nlpcentar/?hl=sr

Postavite cilj, nastavite svoj lični i profesionalni razvoj!