nlp sertifikacija

Održana velika NLP sertifikacija

18/04/2022

Proteklog vikenda, 16.04.2022. u NLP Centru imali smo veoma važan događaj! Pored toga što je održana velika sertifikacija 3 generacije, prisutnima smo spremili i lepo iznenađenje!

NLP Centar
Sertifikacija NLP polaznika

Ujutru na početku ovog događaja je sve okupljene pozdravio Peđa Jovanović, osnivač i Master trener NLP Centra i svima poželeo uspešan sertifikacioni dan. Tokom zvaničnog dela budući NLP Treneri uradili su test, Praktičari i Masteri predstavili svoje sertifikacione radove i prezentacije.

NLP Centar Beograd

DSC 9551

DSC 9570

Nakon pauze, iz trening sale zagrmela je: „I am so excited!“ – pesma kojom je DJ otvorila žur iznenađenja uz tortu, vatromet i šampanjac! Naši polaznici su bili, malo je reći, iznenađeni i oduševljeni. Posle uvodne pesme ispred NLP Centra svima se obratio Aleksandar Gajić, čestitao i poželeo svima uspeh u njihovom daljem razvoju.

NLP Centar Beograd
NLP Sertifikacija

Prisutni treneri, Aleksandar Dobrijević i Darko Gajić, podelili su zahvalnice i sertifikate, a nakon toga nastavili smo sa žurkom, razmenjivali utiske, družili se i proslavili ovaj važan trenutak svi zajedno!

NLP Centar - Beograd
Sertifikacija polaznika

Generacije koje su dobile sertifikate i koje su spremne da se otisnu na neko sledeće putovanje morem znanja i uspeha su NLP Practitioner 73, NLP Master 19 i NLP Trener 8.

NLP Centar - Beograd
NLP Centar

Zahvaljujemo se svima što ste nam ukazali poverenje i odlučili da baš NLP Centar bude saveznik na putu vašeg ličnog rasta i razvoja.

Sigurni smo da ste spremni za uspehe i velike pobede! Zato nastavite dalje velikim koracima!

Vreme, trud i posvećenost koje ulažeš u sebe su neprocenjivi.

„Učenje je otkrivanje nečeg mogućeg“

Fric Perls –

NLP Centar - Beograd
NLP Centar

Sa vama rastemo i mi!